iHunt Freedom: Design mult mai arătos decât indică preţul

3.034 ori
<b>iHunt Freedom: Design mult mai arătos decât indică preţul</b>iHunt Freedom este un telefon cu preţ de 375 lei şi simt mereu nevoia să vă reamintesc asta, pentru că anumite aspecte ale sale sunt excelente la acest preţ. Designul se afla pe lista de bile albe, cu un design arătos şi bine construit.

iHunt Freedom este un telefon cu preţ de 375 lei şi simt mereu nevoia să vă reamintesc asta, pentru că anumite aspecte ale sale sunt excelente la acest preţ. Designul se află pe lista de bile albe, cu un design arătos şi bine construit.

Măsoară 9.3 mm în grosime şi cântăreşte 130 de grame, ceea ce la alt tip de device de 5 inch ar fi însemnat masivitate, dar aici e uşor de iertat. Vine cu un panou din sticlă 2.5D în zona frontală, cu un look plăcut şi are o construcţie solidă. Îmi aminteşte ca abordare de design de Huawei Honor 4X şi utilizarea sa cu o singură mână e comodă şi fără probleme.

Rama metalică e realizată prin prelucrare CNC şi e la rândul său destul de solidă, iar de remarcat sunt muchiile mari ale ecranului totuşi şi faptul că zona frontală e magnet de amprente. Avem butoane fizice comode şi capacul spate înlăturabil dezvăluie slot-urile şi bateria. Plasticul din spate e solid şi mai gros decât media, neavând acea fragilitate a altor modele, unele chiar şi mai scumpe.

Per total iHunt Freedom e un telefon comod şi cu design plăcut.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×