Orange vine cu reduceri speciale la achiziția de telefoane cu abonament; Xperia XZ1 la 169 euro cu abonament ME 31

1.886 ori
<b>Orange vine cu reduceri speciale la achiziția de telefoane cu abonament; Xperia XZ1 la 169 euro cu abonament ME 31</b>În această perioadă operatorul Orange România desfășoară o nouă campanie promoțională prin care oferă reduceri consistente la achiziția de telefoane împreună cu abonament. Cei care aleg prelungirea contractului actual sau încheierea unui

Cei de la Orange România organizează în această perioadă o nouă campanie promoțională destinată utilizatorilor ce aleg prelungirea contractului actual sau încheierea unui nou abonament de voce și date. 

Orange

Acestora li se oferă telefoane la prețuri promoționale și lista produselor este destul de consistentă, astfel că puteți alege modele entry-level la bani puțini, varianta mid-range atractive, sau chiar flagship-uri la sume interesante. Printre acestea se află și modelul Sony Xperia XZ1, un telefon pe care îl puteți achiziționa la prețul de 169 euro alături de abonamentul Orange ME 31.

În cazul în care vă întrebați, reducerea oferită de Orange aici este de 100 euro și abonamentul necesită plata unei taxe lunare de 31 euro timp de 24 luni. De asemenea, operatorul oferă reduceri și pentru alte planuri tarifare selectate dacă acest abonament nu vi se potrivește. Alte câteva telefoane cu discount puteți vedea în lista de mai sus, dar și pe site-ul oficial în secțiunea Oferte.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×