GeekBuying.com vine cu oferte speciale de Ziua Femeii: uscător de păr la 49 dolari, selfie stick cu trepied şi aparat de masaj

Autor:  | Publicat în:  Retaileri  Reduceri 603 ori
<b>GeekBuying.com vine cu oferte speciale de Ziua Femeii: uscător de păr la 49 dolari, selfie stick cu trepied şi aparat de masaj</b>Chiar dacă toată treaba cu Ziua Femeii şi începutul de primăvară e mai degrabă o tradiţie vestică, sau europeană, magazinele din Asia s-au sesizat rapid şi au început să propună oferte speciale la nivel de retaileri. GeekBuying.com spre exemplu are o..

Chiar dacă toată treaba cu Ziua Femeii şi începutul de primăvară e mai degrabă o tradiţie vestică, sau europeană, magazinele din Asia s-au sesizat rapid şi au început să propună oferte speciale la nivel de retaileri. GeekBuying.com spre exemplu are o campanie amplă desfăşurată între 26 februarie şi 8 martie, cu gadgeturi, bijuterii şi aparate pentru domnişoare, doamne şi nu numai. Am selectat câteva pentru voi mai jos, la preţ bun.

1. Tronsmart Encore Wink Bluetooth Headphones with LED Light - Red & Green

Tronsmart Encore Wink Bluetooth Headphones with LED Light - Red & Green

Chiar dacă a trecut Crăciunul, se va găsi o ocazie ca o doamnă sau domnişoară să poarte aceste căşti cu corniţe de ren şi LED-uri. Costă doar 26.99 dolari la GeekBuying şi acestea sunt căşti Bluetooth care se pot conecta la telefon, tableta sau playere media. Există şi o variantă cu urechi de pisică.

2. Xiaomi Smate SH-A161 Hair Dryer

Xiaomi Smate SH-A161 Hair Dryer 1600W Double Negative Ions 2 Speed Temperature with Nozzle Collapsible Hair Dryer -White

Un uscător de păr ieftin şi prost sau unul scump şi premium sunt foarte uşor de găsit, dar cine vrea o soluţie de mijloc are de căutat. Xiaomi ne propune ceva de gen, prin acest model Smate, cu ioni negativi. Costă 49.99 dolari la GeekBuying.com şi are 2 viteze şi reglaje de temperatură. Acel mâner rabatabil face produsul uşor de luat cu voi în călătorii, în troller. Are şi o funcţie care previne supraîncălzirea.

3. Xiaomi Mijia Electrical Massage Machine USB Charge Portable Stimulator Body Relax Machine -Black

Xiaomi Mijia Electrical Massage Machine USB Charge Portable Stimulator Body Relax Machine -Black

Tot de la Xiaomi avem un mic aparat de masaj cu stimul electric, bun pentru muşchii obosiţi de la sală. Costă 16.99 dolari şi se aplică într-un sistem similar cu electrozii care îţi fac EKG-ul. Doar că designul e ceva mai simpatic, cu ursuleţi. Stimulează muşchii prin pulsuri electrice şi vibraţii.

4. Original Xiaomi Mi Selfie Stick Tripod Bluetooth Wireless Self Timer

Original Xiaomi Mi Selfie Stick Tripod Bluetooth Wireless Self Timer

Tot la 16.99 dolari la GeekBuying.com găsiţi şi un selfie stick care se transformă în trepied şi are şi conexiune Bluetooth cu telefonul, ba chiar şi funcţie de timer. Se conectează la handset-uri iOS şi Android, are lungime maximă de 89 cm şi jack audio de 3.5 mm. Vine şi cu buton special pentru declanşatorul foto.

Alte promoţii de ziua femeii găsiţi aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×