Următorul flagship LG se va lansa abia în iunie cu ecran MLCD+ de 6.1 inch și procesor Snapdragon 845

1.333 ori
<b>Următorul flagship LG se va lansa abia în iunie cu ecran MLCD+ de 6.1 inch și procesor Snapdragon 845</b>Vestea că sud-coreenii de la LG nu își vor aduce flagship-ul G7 la târgul de tehnologie MWC 2018 din Barcelona este cunoscută de ceva timp, fiind vehiculată inițial o lansare în primăvară. Acum acest termen a fost mutat tocmai în iunie atunci când

Știm de multă vreme faptul că sud-coreenii de la LG nu își vor aduce flagship-ul cel nou la MWC 2018 și nici măcar în primăvară după cum se vehicula ulterior. Astăzi descoperim prin intermediul celor de la VentureBeat că LG a programat acest debut pentru luna iunie atunci când pe piață se vor afla la vânzare numeroase terminale atractive precum Galaxy S9, Xiaomi Mi 7, poate chiar și HTC U12 totodată.

Motivul acestei lansări târzii pare a fi pus pe seama deciziei sud-coreenilor de a începe proiectul de dezvoltare al telefonului, asta după ce conducerea nu a fost mulțumită de felul în care arăta modelul creat inițial. Acum suntem informați că handset-ul nu se va mai numi LG G7 (veste ce a mai fost vehiculată) și că la nivel intern produsul este cunoscut sub numele de cod "Judy".

Specificații posibile LG Judy:

  • Procesor Qualcomm Snapdragon 845
  • 4 GB RAM + 64 GB stocare
  • Cameră duală 16 mpx, deschidere diafragmă f/1.6
  • Certificare IP68 + certificare militară
  • Difuzoare stereo (boombox)
  • HDR10
  • Încărcare wireless
  • Asistent vocal, Camera AI

Denumirea are de-a face și cu un nou design aparent, produsul urmând a folosi și un ecran de 6 inch cu tehnologie MLCD+ ce dispune de o matrice RGBW. Adăugarea unui sub-pixel alb contribuie aparent la obținerea unei luminozități de 800 unități nits și la un consum cu 35% mai mic decât cel avut de un panou IPS LCD standard.

Mai sus există și o listă a dotărilor pe care terminalul le va oferi la pachet și la prima vedere se anunță a fi tare interesant, cu toate că pare că avem de-a face mai mult cu un succesor pentru LG V30 ținând cont de diagonală. VentureBeat mai notează că lansarea comercială ar putea veni abia la mijlocul verii în unele regiuni. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×