Cum poți câștiga un Samsung Galaxy S9 de la Orange România; Iată pașii ce trebuie urmați

3.267 ori
<b>Cum poți câștiga un Samsung Galaxy S9 de la Orange România; Iată pașii ce trebuie urmați</b>Un lucru prin care Orange România se diferențiază de ceilalți operatori de pe piață este programul numit Smartphone Tester care le oferă clienților săi posibilitatea de a testa cele mai noi produse și la final chiar a le câștiga. Și Galaxy S9 ajunge

E o zi mare pentru fanii lui Samsung Galaxy S9 din România azi. Întâi au aflat că Altex.ro deschide un program de preînregistrare  pentru noul telefon şi apoi am descoperit şi data la care debutează flagship-ul în România: 6 martie. Acum aflăm că Orange România ne propune o campanie de testare, care poate aduce un S9 premiu.

Orange România a anunţat că vă puteţi înscrie aici pentru a testa "Noul Samsung Galaxy". Ştim totuși cu toţii de fapt despre ce telefon este vorba. Cei care se înscriu în programul Orange Smartphone Tester pot testa cele mai noi telefoane, fie că sunt clienţi Orange sau bloggeri.

Experienţa va fi partajată apoi sub forma unui review postat pe site-ul Orange şi la finalul perioadei de testare se va putea chiar câştiga telefonul. Înscrierile pentru S9 se fac până pe 20 februarie, iar dacă sunteţi selectat pentru testare, veţi fi printre primii care pun mâna pe S9, iar ulterior îl puteţi şi câştiga. Condiţiile de participare sunt simple: să aveţi abonamente de voce şi date Orange şi să aveţi cont de Facebook.

Trebuie doar să completaţi formularul de aici şi să spuneţi de ce vreţi să testaţi telefonul. Multă baftă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×