LG lansează un încărcător wireless de 15W, care încarcă terminalele de 3 ori mai rapid: Quick Wireless Charging Pad

Autor:  | Publicat în:  LG 892 ori
<b>LG lansează un încărcător wireless de 15W, care încarcă terminalele de 3 ori mai rapid: Quick Wireless Charging Pad</b>Sud-coreenii de la LG anunță astăzi lansarea lui LG Quick Wireless Charging Pad - un încărcător wireless de forma unui pad ce promite încărcarea smartphone-urilor foarte foarte rapid. Ni se oferă o putere de încărcare de 15W în cazul de față, iar în cazul

Pentru că în aceste zile nu ne stă gândul la sintagme precum "Samsung şi încărcarea sa rapidă", lăsăm rivalii să dea tonul în zona bateriei o perioadă. LG spre exemplu tocmai a lansat un încărcător wireless foarte rapid: LG Quick Wireless Charging Pad.

Lansat de LG Innotek, produsul este unul de 15 watt şi oferă o încărcare de 3 ori mai rapidă decât produsele anterioare sau rivale. Practic, în 30 de minute poate alimenta o baterie cu până la 50%. Telefoanele LG de top vin cu un încărcător de 5 watt, deci saltul la 15 watt e însemnat. Există şi voci care afirmă că pad-urile de genul au o tendinţă de supraîncălzire, dar nu şi acesta.

Şi asta pentru că vine cu senzori integraţi care pot măsura temperatura, împiedicând astfel supraîncălzirea. Se împiedică astfel exploziile sau alte probleme de gen. LG nu lucrează doar la alimentarea wireless pentru telefoane, ci şi la tehnologii de acest tip pentru automobile, dorind să le implementeze în trotuare, pentru a alimenta vehiculele electrice.

⚡ Comandă acum cardul tău Revolut gratuit.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×