Xiaomi Redmi Pro 2 ar putea debuta până la finalul lunii; phablet metalic cu cameră duală și 6 GB RAM!

1.727 ori
<b>Xiaomi Redmi Pro 2 ar putea debuta până la finalul lunii; phablet metalic cu cameră duală și 6 GB RAM!</b>În vreme ce majoritatea publicului așteaptă debutul flagship-ului Xiaomi Mi 6, se pare că firma chineză are în plan prezentarea unui alt smartphone înainte. Numele său este Xiaomi Redmi Pro 2 și din câte aflăm acesta ar urma să fie lansat chiar în

Sfârșitul lunii ianuarie ne-a adus și primele vești despre Xiaomi Redmi Pro 2, terminal care la acea vreme primea și o randare nu tocmai realistă și câteva prețuri asociate unor versiuni ale sale. Astăzi apar noutăți legate de acest subiect și aflăm că firma asiatică ar urma să prezintă noul smartphone chiar luna aceasta în cadrul unui eveniment de presă, asta înainte de debutul flagship-ului Mi 6.

Deși se vehicula anterior că telefonul va renunța la camera duală în favoarea unui singur senzor Sony IMX362 de 12 megapixeli, iată că acum revine în scenă modulul dual. De asemenea, ni se dezvăluie că la pachet ar urma să primim fie un procesor Qualcomm Snapdragon 660, fie un MediaTek Helio P25 (chipset ce vine cu suport pentru camere duale).

Design-ul se va păstra în mare parte, fiind vorba despre un corp metalic și de un panou frontal acoperit de sticlă 2.5D. Vom avea o baterie de 4500 mAh la interior, scanner de amprente și versiuni cu 4 GB RAM + 64 GB de stocare la prețul de 230 dolari, respectiv cu 6 GB RAM și 128 GB la prețul de 260 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×