Huawei amână lansarea primului său telefon pliabil, Samsung ar putea rămâne cu premiera

3.154 ori
<b>Huawei amână lansarea primului său telefon pliabil, Samsung ar putea rămâne cu premiera</b>Deși cei de la Huawei afirmau faptul că lansarea primului lor smartphone pliabil este foarte aproape, iată că acum firma chineză este nevoită să amâne acest debut din cauza unor probleme. Dacă pentru public este o veste rea, pentru Samsung

Huawei a anunţat de câteva ori în ultimul an că pregăteşte un telefon pliabil, dar fără a oferi prea multe informaţii extra. Se spunea chiar că îl vor lansa în acest an, înaintea celor de la Samsung, dar acum se pare că firma chineză nu va fi gata cu produsul la timp.

Totul depinde de partenerii săi la urma urmei, iar firme precum BOE au o eficienţă de producţie a panourilor OLED de 70%. Şi e vorba aici despre panouri clasice, iar dacă cerinţele ar fi aşa draconice precum cele Apple de exemplu, procentul ar scădea dramatic. Revenind la Huawei, teoretic ei ar fi trebuit să prezinte handsetul pliabil prin noiembrie, dar acum totul ar fi fost amânat până în 2019, târziu în 2019 chiar.

Motivul este că firma nu a reuşit să găsească linii de producţie OLED cu rată de eficienţă crescută, BOE nefiind capabilă să livreze la nivelul dorit. Samsung Display şi LG Display au deja prea multe comenzi şi nu mai fac faţă. Samsung ar rămâne deci în pole position pentru a lansa un terminal de genul, poate chiar în 2018. Va fi evident o lansare limitată, doar în Coreea de Sud, la nivelul a 100.000 de unităţi şi cu preţ de 1500 de dolari.

Sursele mai afirmă şi că lăsarea premierei pe mâna celor de la Samsung le permite celor de la Huawei să corecteze eventuale greşeli ale rivalilor. Eu aş paria pe o prezentare la CES 2019 mai degrabă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×