Preț bun, dar informează-te înainte să cumperi! Azi LG G Flex 2!

1.769 ori
<b>Preț bun, dar informează-te înainte să cumperi! Azi LG G Flex 2!</b>Continuăm astăzi seria de recomandări pentru cel mai bun preț al zilei, asociat unui smartphone, cu modelul LG G Flex 2 - poate ultimul terminale din această gamă a sud-coreenilor ce adoptă un display curbat la pachet. În oferta celor de la Orange, el

Continuăm astăzi seria de articole informative din seria 'Preț bun, dar informează-te înainte să cumperi', cu un alt model produs de către sud-coreenii de la LG. Este vorba despre nimeni altul decât LG G Flex 2, telefon cu design deosebit a cărui popularitate pe piață a fost într-un fel umbrită de către procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 810 din prima ediție, chipset cunoscut pentru problemele de încălzire.

LG G Flex 2

Acest lucru a dus și la o scădere drastică de preț, în acest moment produsul fiind afișat în oferta celor de la Germanos pentru numai 999 lei, și asta în situația când în luna mai a anului trecut pe vremea când sosea pe masa noastră de teste, costa 2.598 la liber pe Orange.ro. A trecut mai bine de un an de atunci, și iată că prețul său a intrat serios la apă, după cum putem observa privind asupra ofertei Germanos.

Smartphone-ul de față se ține bine în continuare din punct de vedere hardware, sosind cu display curbat P-OLED de 5.5 inch cu rezoluție Full HD și protecție Gorilla Glass 3, cu 2 GB memorie RAM și cu o capacitate de stocare de 16 GB. Primim slot microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli dotată cu telemetru laser, sistem de stabilizare optică a imaginii și suport pentru captură 4K.

Pentru selfie-uri avem un senzor de doar 2.1 megapixeli, și telefonul ne mai aduce o baterie de 3000 mAh și un panou spate ce aduce o tehnologie de 'vindecare' a zgârieturilor minore.

Informează-te înainte să cumperi:

Printre punctele forte pe care le-am regăsit în cazul lui LG G Flex 2 avem în primul rând design-ul comod și arătos, funcția de auto vindecare a zgârieturilor superficiale, încărcarea rapidă a bateriei și camera foarte, foarte bună ce beneficiază de stabilizare optică și care oferă o captură low-light de calitate. Și ecranul este un punct de interes aici, și asta datorită culorilor vii pe care acesta le afișează.

Avem desigur și puncte mai puțin pozitive, acestea fiind reprezentate de către bateria slabă, luminozitatea scăzută a ecranului, și faptul că spațiul de stocare este redus. Totodată, un alt aspect negativ este și faptul că încălzirea terminalului ne face să scădem luminozitatea ecranului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×