iPhone 8 ar putea sosi în variante de 4.7, 5 și 5.5 inch; toate vor adopta un panou spate din sticlă

1.547 ori
<b>iPhone 8 ar putea sosi în variante de 4.7, 5 și 5.5 inch; toate vor adopta un panou spate din sticlă</b>Potrivit unui nou raport sosit din partea publicației Nikkei s-ar părea că Apple ne pregătește pentru toamna anului viitor lansarea a 3 modele iPhone, acestea urmând a oferi diagonale de 4.7, 5 și 5.5 inch. De asemenea, toate versiunile de aici vor adopta

Un nou raport sosit astăzi din partea publicației Nikkei ne aduce informații interesante referitoare la următoarea generație iPhone așteptată în toamna anului viitor. Aparent, vor exista trei versiuni ale acestui terminal ce se vor diferenția prin diagonala ecranului oferit la pachet, 4.7 inch, 5 inch și nu în ultimul rând 5.5 inch. De asemenea, aflăm că toate aceste modele vor adopta panouri spate din sticlă.

Aparent, aceste panouri vor fi dezvoltate de către companiile chineze Biel Crystal Manufactory și Lens Technology. Vom avea și sticlă în partea frontală, iar rama metalică parte din carcasă va fi produsă de către companiile Foxconn, Catcher Technology și de către firma americană Jabil. 

Cât despre varianta de 5.5 inch numită iPhone 8 Plus, se pare că aceasta va aduce la pachet un display cu tehnologie OLED, în timp ce variantele mai mici vor oferi panouri cu tehnologie IPS. Rămâne de văzut dacă într-adevăr Apple pregătește 3 modele iPhone 8, sau dacă este mai degrabă vorba despre un terminal secundar de 5 inch, poate chiar acel iPhone aniversar despre care tot auzim în ultima vreme. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×