Preț bun, dar informează-te înainte să cumperi! Azi LG G5!

Autor:  | Publicat în:  LG  Retaileri 2.394 ori
<b>Preț bun, dar informează-te înainte să cumperi! Azi LG G5!</b>Inaugurăm astăzi o nouă serie de articole intitulată -Preț bun, dar informează-te înainte să cumperi!- serie care desigur va cuprinde o recomandare pentru produsul cu cel mai bun preț al zilei, acesta urmând a fi însoțit și de informații extra pentru a

După ce la sfârșitul lunii august inauguram seria Turul Magazinelor, astăzi este momentul să dăm startul unui nou serial intitulat - Preț bun, informează-te înainte să cumperi - serie ce va conține articole de tip recomandare pentru produsul smart cu cel mai bun preț al zilei. De asemenea, fiecare prezentare de aici va include și informații utile pentru a vă ajuta pe voi să aflați dacă într-adevăr produsul vizat vă corespunde cerințelor.

LG G5

Primul terminal pe care îl avem în centrul atenției este nimeni altul decât flagship-ul LG G5 - handset lansat în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2016 din Barcelona. Avem parte de un design modular, de un display QHD de 5.3 inch, și de un pachet hardware format din procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 + 4 GB memorie RAM. Primim și o cameră foto duală la bord, iar curând se plănuiește și actualizarea la Android 7.0 Nougat. 

Informează-te înainte să cumperi:

După cum puteți observa, în lista de mai sus aveți link-uri către unboxing-ul, recenzia realizată de către noi, dar și mostre foto/video capturate de smartphone în timpul zilei și în condiții low-light. Găsiți și o galerie consistentă de fotografii realizate smartphone-ului în cauză, dar și secțiunea benchmark-uri, respectiv teste (baterie, luminozitate, putere audio, temperatură în benchmark-uri, temperatură în jocuri). 

Magazin Preț 
Cel.ro1.999 lei
eMAG2.099 lei
evoMAG2.099 lei
MarketOnline1.999 lei
QuickMobile1.994 lei

Printre motivele pentru care achiziția lui LG G5 merită, se numără în primul rând prețul bun actual, modularitatea oferită la pachet, dar și camera foto duală ce capturează culori excelente în fotografii, dar și imagini foarte bune în condiții low-light. Dacă sunteți pasionați de fotografierea peisajelor, camera secundară wide va fi cu siguranță un punct forte aici. Mai punem pe listă și emițătorul infraroșu și volumul ridicat oferit.

Ca dezavantaje în schimb, flagship-ul sud-coreenilor de la LG se remarcă în mod negativ prin culorile reci și luminozitatea scăzută a display-ului, prin îmbinarea nu tocmai premium din zona inferioară, cât și prin scanner-ul de amprente ce în testele noastre a fost cam lent. Trebuie să vă așteptați și la un microfon ce nu va impresiona la captura video.

În acest moment, LG G5 are un preț de 1.999 lei în oferta unor retaileri, și nu ar fi exclus să îl vedem de Black Friday la 1.600 - 1.700 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×