Preţ foarte bun: Procesor de ZenFone 5 şi baterie de 5000 mAh pe ASUS ZenFone Max Pro la sub 1100 de lei

5.714 ori
<b>Preţ foarte bun: Procesor de ZenFone 5 şi baterie de 5000 mAh pe ASUS ZenFone Max Pro la sub 1100 de lei</b>Dacă vă aflați în căutarea unui battery phone care să dispună și de un procesor potent, atunci modelul ASUS ZenFone Max Pro ZB602KL poate fi exact ce vă trebuie. Acesta adoptă fix procesorul Snapdragon 636 regăsit și pe ZenFone 5

În ultimul an ASUS a fost unul dintre puţinii mari producători de telefoane care au lansat flagshipuri la preţuri excelente şi telefoane midrange la sume foarte bune (ZenFone 5z si ZenFone 5). Mai nou poţi avea puterea de procesare a unui ZenFone 5 şi o baterie de battery phone la sub 1100 de lei. ASUS ZenFone Max Pro ZB602KL tocmai a sosit în România şi avem detalii mai jos.

ASUS ZenFone Max PRO

Telefonul costă doar 1099 lei la eMAG.ro şi este un model dual SIM cu ecran Full HD+ de 6 inch. Nu are breton, dar are o cameră duala în spate, de 13 MP + 5 MP. Selling point-ul său, pe lângă preţ evident este bateria de 5000 mAh. Ar trebui să asigure lejer 2 zile de funcţionare şi cu puţin noroc transformă şi telefonul în power bank pentru alte device-uri.

Sună excelent şi procesorul Snapdragon 636, pentru care plătim cu vreo 600-700 lei mai mult pe ZenFone 5. Nu prea înţeleg cum a reuşit ASUS să îndese o baterie de 5000 mAh într-un corp destul de uşor, de 180 de grame, când Huawei a pus o baterie de 4000 mAh pe un P20 Pro de aceeaşi greutate. Mi se pare ceva deosebit. Nu e totul perfect totuşi, pentru că s-au făcut şi compromisuri: avem port microUSB în loc de USB Type-C şi o cameră frontală de doar 5 MP. Pe de alta parte sună bine cei 4 GB RAM și 64 GB stocare. 

Se păstrează jackul audio, avem şi slot microSD şi în mod interesant acesta este un device din programul Android One, deci actualizările îi vor sosi rapid. Mi se pare chilipir la 1099 lei şi îl vom testa în curând. Mă intrigă mai ales camera sa şi evident şi bateria.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×