Prezentare huse, accesorii iPhone XS Max de la Mobiledirect.ro: husă originală Apple, Cubz, alte modele

1.108 ori
<b>Prezentare huse, accesorii iPhone XS Max de la Mobiledirect.ro: husă originală Apple, Cubz, alte modele</b>În cazul în care v-ați achiziționat un iPhone XS Max nou-nouț ar fi cazul să vă luați și o husă, sau poate mai multe pentru a vă proteja noul terminal de peste 1000 de euro. Noi am testat câteva huse de genul primite de la Mobiledirect

Dacă tot ați cheltuit mii bune de lei pe un Apple iPhone XS Max, ar fi păcat să nu îl accesorizati cu huse pe măsură. Idealul este să îl protejeze de zgârieturi și șocuri, dar să ofere și decupaje pentru porturi, cameră și acces comod la butoane. Am avut ocazia să va prezentăm 6 astfel de huse pe care le găsiți la Mobiledirect.ro și avem detalii despre fiecare mai jos.

1. Husă VRS Design Crystal Fit

VRS Design Crystal Fit

Am văzut destul de multe huse VRS Design în ultima vreme, acesta fiind un producător respectat de accesorii de gen. Printre ele se numără și VRS Design Crystal Fit, care costă 48,20 lei la Mobiledirect.ro și vine cu un corp transparent, cu o serie de dungi în spate. Acestea îi cresc aderența și avem și decupaje pentru porturi. Este ușor de pus pe device și de scos.

2. Husă VRS Design Single Fit Black

VRS Design Single Fit Black

Același model, dar pe negru, acest VRS Design Single Fit Black are o aderență excelentă. Îl ajută mult acele striații din spate. Este o husă premium din gel TPU și este foarte subțire și ușoară. Este și puțin ridicată pentru a proteja ecranul. Costă 48,20 lei și materialul său conține găuri de aer pentru a amortiza forțele de impact.

3. Husă originală Apple Silicone Case

Apple Silicone Case

Întotdeauna e ideal să ai un accesoriu de la același brand ca și producătorul de telefon, având astfel garantată compatibilitatea. Este cazul și aici, cu o husă originală Apple iPhone XS Max Silicone, care vine pe roz, albastru și alte câteva nuanțe. Costa 250 lei la Mobiledirect.ro, dar acum a ajuns la 202 lei.

Este realizată din silicon și are interior din microfibră. Asigură o bună protecție la uzură, are și aderență crescută, iar microfibra protejează terminalul când îl scoți sau introduci.

4. Husă CUBZ Series Carbon Black

CUBZ Series Carbon Black

Coborâm într-o zonă mai accesibilă cu husa iPhone XS Max Cubz Series Carbon Black. Aceasta costă 27,95 de lei și vă reamintesc că la produsele de sub 49 de lei la Mobiledirect.ro plătiți taxa de livrare de 9.99 lei. Pentru comenzi peste 49 de lei livrarea este gratuită în toată țara.

Cât despre husă, are un material gen kevlar în zonă superioară și inferioară, dar și decupaje precise pentru porturi. Avem și un decupaj în dreptul logo-ului Apple, acolo unde vă vedeți fața reflectată în logo, lucru util la selfie. Nu se deformează în timp și amortizează bine șocurile.

5. Husă VERUS Crystal Bumper Metal Black

Crystal Bumper Metal Black

Una dintre cele mai rezistente huse din această prezentare este cea VRS Design, care e vândută de Mobiledirect.ro la 48,63 lei. Are spatele din gel TPU moale și transparent și marginile din plastic rigid. Adaugă doar 2 milimetri la grosimea telefonului și îl apără de zgârieturi, șocuri și uzură zilnică. Vine cu certificare MIL STD 810G, aceeași ca la noile telefoane LG, putând rezista la șocuri și căzături. Oferă acces ușor la butoane, camere și porturi.

6. Husă Piele Naturală Premium Maro VRS Design

Husa iPhone XS MAX

Cel mai elegant model de husă este cel de tip "Diary", care aduce în ecuație pielea autentică. Costă 121,66 lei, are cusături arătoase pe marginile și apăra și ecranul de această data. Are la interior mai multe buzunare, unde puteți stoca cărți de vizită, carduri de credit și cartele utile, poate și bani. Are decupaj pentru cameră, earpiece și pornește automat ecranul la deschidere. Are garanție timp de 2 ani și acces ușor la porturi si butoane. Aduce cu un jurnal, portofel elegant.

Vom reveni și cu alte prezentări de huse și pentru alte terminale în perioada următoare, până atunci, puteți trage cu ochiul spre ofeta Mobiledirect.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×