Zeci de huse pentru Samsung Galaxy S10, S10+ și S10 Lite ajung la vânzare în România prin intermediul Mobiledirect.ro

2.414 ori
<b>Zeci de huse pentru Samsung Galaxy S10, S10+ și S10 Lite ajung la vânzare în România prin intermediul Mobiledirect.ro</b>În așteptarea lansării lui Samsung Galaxy S10 de pe data de 20 februarie iată că și retailerii români se își aprovizionează stocurile cu accesorii și huse destinate acestei serii de terminale mobile. Printre comercianții cu pricina

În așteptarea lansării lui Samsung Galaxy S10 de pe data de 20 februarie iată că și retailerii români se își aprovizionează stocurile cu accesorii și huse destinate acestei serii de terminale mobile. Printre comercianții cu pricina se numără și MobileDirect.ro care tocmai ce a listat zeci de astfel de huse pentru modelele Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10 Lite - o parte fiind afișate în imaginile de mai jos!

Huse Galaxy S10

(Galaxy S10)

Sunt o mulțime de huse listate aici, de la clasicele carcase din silicon, la modele puternic colorate sau menite să protejeze viitoarea voastră achiziție. Prețurile sunt foarte atractive și dacă vă amintiți, am testat și noi multe huse de la Mobiledirect.ro pe finalul anului trecut pentru smartphone-uri precum Huawei Mate 20 Pro, iPhone XS Max sau Huawei Mate 20 Lite.

Husa Galaxy S10+

(Galaxy S10+)

Acum vedem accesorii pentru următoarele flagship-uri de la Samsung și nu ar fi o idee rea să vă puneți la punct cu asemenea huse înainte de a vă achiziționa telefonul. Produsele sunt disponibile în stoc și confirmă ceea ce știam deja și anume că S10 Lite va avea doar două camere în spate, în vreme ce S10 și S10+ se vor afișa cu o cameră triplă la posturi.

Husa Galaxy S10 lITE

(Galaxy S10 Lite)

În ciuda detaliilor recent dezvăluite precum că și S10 Lite va avea un scanner de amprente integrat în ecran (unul optic), aceste huse ne prezintă în continuare un decupaj lateral generos în dreapta sus unde randările par a dezvălui un scanner de amprente clasic. Cum aceste accesorii sunt produse în masă, tindem să credem că astfel vor sta lucrurile și nu vom avea scanner de amprente în ecranul lui S10 Lite.

Puteți accesa întreaga ofertă de huse și accesorii pentru Galaxy S10 de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×