Tesla lansează huse de iPhone pe Amazon; Iată cât costă

2.039 ori
<b>Tesla lansează huse de iPhone pe Amazon; Iată cât costă</b>Elon Musk e cunoscut pentru produse trăznite de la un aruncător de flăcări, la rachete, maşinării de forat sub pământ şi panouri solare, toate produse de companiile pe care le patronează. Tesla mai oferă din când în când şi câte un

Elon Musk e cunoscut pentru produse trăznite de la un aruncător de flăcări, la rachete, maşinării de forat sub pământ şi panouri solare, toate produse de companiile pe care le patronează. Tesla mai oferă din când în când şi câte un memento fanilor, precum baterii externe şi mai nou şi huse de iPhone.

Husa Tesla

Compania oferă câteva huse destul de standard şi huse de tip folio pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus şi iPhone X. Cele pentru iPhone X s-ar potrivi şi la iPhone XS, iar preţurile sunt între 35 şi 45 de dolari. Finisajul este unul satinat şi avem şi imitaţie de piele şi cusături pe lateral, cel puţin la husa Folio. La interior se află 3 buzunare pentru carduri.

Husa Tesla

Tesla a început să vândă şi hanorace, machete Model S şi tot felul de alte accesorii care arată lumii că eşti fanul proiectelor lui Musk. Machetele sunt atât de bine făcute, încât se văd detaliile de la interior, iar uşile şi portbagajul se pot deschide. Şi roţile se pot mişca. Apropo, husele se livrează şi în România, în cazul în care eraţi curioşi şi recenziile par pozitive.

Mai sunt şi şepci Tesla pe Amazon şi chiar jucării Hot Wheels. Am scris aici și despre încărcătorul wireless Tesla lansat anul trecut. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×