Prezentare huse Huawei Mate 20 Lite de la Mobiledirect.ro: modele Cubz din gel TPU, originale Huawei, Flip Cover

Autor:  | Publicat în:  Retaileri  Huawei 1.146 ori
<b>Prezentare huse Huawei Mate 20 Lite de la Mobiledirect.ro: modele Cubz din gel TPU, originale Huawei, Flip Cover</b>După ce anterior v-am prezentat o serie de huse pentru smartphone-ul Apple iPhone XS Max de la Mobiledirect.ro, astăzi este momentul să vă prezentăm și accesorii pentru un telefon din zona mid-range de preț și anume Huawei Mate 20 Lite

În ultima vreme am avut ocazia să încercăm o sumedenie de huse pentru cele mai noi telefoane mobile, furnizate de către Mobiledirect.ro. Aţi văzut cum arată cele mai interesante huse de Apple iPhone XS Max, iar acum vedeţi şi câteva huse pentru Huawei Mate 20 Lite, unul dintre cele mai dorite telefoane midrange ale momentului. Hai să vedem ce oferă husele Cubz, originale Huawei, Flip Cover sau PC Case de la Mobiledirect.ro.

1. Husă Book Type 

Husa Book Type

Începem cu ceva elegant, un Book Type Card Holder, care costă 36.36 lei la Mobiledirect.ro. Acest accesoriu este realizat din piele ecologică texturată PU de calitate bună şi oferă protecţie la uzura de zi cu zi. Carcasa care cuprinde propriu zis telefonul este realizată din gel moale şi e foarte uşor să introduci şi scoţi telefonul din ea. Avem decupaje pentru toate porturile, iar accesoriul protejează şi ecranul telefonului.

Avem şi câteva buzunăraşe pentru carduri, cărţi de vizită şi cartele, iar acea mică broşă ataşată este ceea ce aş numi "a nice touch". Buzunarele de carduri sunt şi la interior şi la exterior.

2. Husă CUBZ Gel TPU 

Huawei Silicone Case Transparent

Trecem la un accesoriu ceva mai ieftin şi flexibil, care costă doar 20 de lei. Este foarte uşor de pus şi scos şi prin transparență vă permite să vedeţi designul (arătos) al telefonului. Oferă acces la toate porturile şi nu afectează deloc utilizarea butoanelor, dar nici nu adăugă la grosime. Nu atrage scame şi este anti zgârieturi. Are garanţie pe 1 an, iar Mobiledirect.ro oferă 14 zile drept de retur.

3. Husă originală Huawei Silicone Case Transparent

CUBZ Gel TPU

Este un accesoriu foarte similar cu cel anterior, doar că de această dată este marcă originală Huawei. Costă 30.7 lei şi este fabricată din gel TPU şi este foarte uşor de scos şi pus pe device. Oferă un decupaj generos în spate, pentru camera duală şi pentru cititorul de amprente. Transparentă, deci puteţi vedea designul telefonului, anti praf şi anti zgârieturi. Butoanele rămân comode, iar accesoriu la porturi nu e afectat.

4. Husă originală Huawei Wallet Cover

Huawei Wallet Cover

Revenim la eleganţă, prin acest Wallet Cover negru, care costă 50.3 lei. Accesoriul este realizat din piele ecologică de culoare neagră şi protejează şi ecranul telefonului. Are buzunare speciale pentru carduri la interior. Avem de-a face cu o husă destul de uşoară şi comodă, cu extra aderenta faţă de suprafaţă din sticlă a telefonului. Decupajul pentru camera duala şi scannerul de amprente este generos.

Foarte uşor de pus şi scos de pe device, plus activare automată a ecranului la deschidere.

5. Husă originală Huawei PC Case 

Huawei PC Case

Încheiem tot cu un accesoriu original marca Huawei, un PC Case Black, care costă 50.1 lei. Cum depăşeşte 49 de lei veţi avea transportul gratuit, altfel produsele sub 49 de lei comandate de la Mobiledirect.ro au 9.99 lei taxa de livrare. Aceasta este o husă originală din plastic pentru Huawei Mate 20 Lite, care îi protejează spatele şi laturile.

Jos are un decupaj mare pentru porturi şi difuzor, lateral iarăşi decupaje mari pentru butoane şi în spate unul pentru cameră şi cititor de amprente. Creşte aderența telefonului, îl apără de zgârierea spatelui şi de praf.

Personal prefer acele huse Flip care oferă şi buzunare pentru carduri, pentru că toţi avem carduri şi scutim cărarea portofelului cu noi. Toate aceste accesorii prezentate mai sus pot fi găsite pe site-ul mobiledirect.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×