Primul contact cu Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+: între liliachiu şi AR Emoji, plus camerele noi (Video)

1.841 ori
<b>Primul contact cu Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+: între liliachiu şi AR Emoji, plus camerele noi (Video)</b>V-am pregătit ceva cu adevărat special azi! Am avut ocazia să fim printre primii din lume care au pus mâna pe Samsung Galaxy S9 şi Samsung Galaxy S9+ cu câteva zile înainte de marea lansare de la MWC 2018. Am realizat un hands on în faţa camerei cu..

V-am pregătit ceva cu adevărat special azi! Am avut ocazia să fim printre primii care au pus mâna pe Samsung Galaxy S9 şi Samsung Galaxy S9+ cu câteva zile înainte de marea lansare de la MWC 2018. Am realizat un hands-on în faţa camerei cu noile flagship-uri şi vă spun primele impresii în clipul de mai jos.

Da, sunt Alex, cu ambele modele S9 în mână. Aşteptam acest moment încă de la Galaxy Note 8 încoace, când au apărut primele zvonuri legate de S9. Samsung ne propune o variantă de culoare liliachie, care să ne fure ochii şi nu e o coincidenţă culoarea, aceasta fiind nuanţa anului 2018, conform Pantone. A fost greu pentru Samsung să includă o cameră cu diafragmă variabilă aici fără să crească talia şi greutatea, deci noile telefoane sunt ceva mai groase şi mai grele decât S8 şi S8+, păstrând totuşi aceeaşi diagonală.

Au redus şi muchia de jos şi sus a ecranului pentru imersivitate. Cine ţine în mână un S9 o să îl simtă ca un S8 mai greu asta e concluzia. Nici interfaţa nu pare a se fi schimbat prea mult, deşi în spate e Oreo şi nu Nougat. M-am distrat cu funcţia AR Emoji, creând o reprezentare virtuală 3D a mea care chiar îmi seamănă şi asta la modul flatant prin acel avatar personalizabil.

Samsung Galaxy S9

Specificaţiile sunt fix cum le aşteptam, nu o să vă plictisesc cu ele. Mă bucur că Samsung a înţeles că e nevoie de diferenţiere şi de aceea S9+ are mai mult RAM, două camere în loc de una, dar şi baterie mai mare evident. Îmi place şi că posesorul de Galaxy S9 nu o să se simtă neglijat la cameră, putând face Bokeh dacă ţine musai, din software, cu Selective Focus, iar Pixel 2 ne-a arătat că poţi face super Bokeh din software.

Captură Super Slow Motion la 900 FPS arată spectaculos şi mi se pare că se petrece la o rezoluţie mai bună decât pe Xperia-urile de anul trecut. Una dintre inovaţiile de care era nevoie şi s-a petrecut e faptul că putem acum întoarce homescreen-ul în landscape. Să fie primit, vorba aia. Va lăsa cu acest clip în care am luat primul contact, proaspăt, proaspăt cu modelele S9.

Vom avea şi un hands-onpreview separat pentru fiecare și un mini-review detaliat mai curând decât v-ați aștepta!

Primul contact cu Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×