Primul contact cu Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+: între liliachiu şi AR Emoji, plus camerele noi (Video)

1.806 ori
<b>Primul contact cu Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+: între liliachiu şi AR Emoji, plus camerele noi (Video)</b>V-am pregătit ceva cu adevărat special azi! Am avut ocazia să fim printre primii din lume care au pus mâna pe Samsung Galaxy S9 şi Samsung Galaxy S9+ cu câteva zile înainte de marea lansare de la MWC 2018. Am realizat un hands on în faţa camerei cu..

V-am pregătit ceva cu adevărat special azi! Am avut ocazia să fim printre primii care au pus mâna pe Samsung Galaxy S9 şi Samsung Galaxy S9+ cu câteva zile înainte de marea lansare de la MWC 2018. Am realizat un hands-on în faţa camerei cu noile flagship-uri şi vă spun primele impresii în clipul de mai jos.

Da, sunt Alex, cu ambele modele S9 în mână. Aşteptam acest moment încă de la Galaxy Note 8 încoace, când au apărut primele zvonuri legate de S9. Samsung ne propune o variantă de culoare liliachie, care să ne fure ochii şi nu e o coincidenţă culoarea, aceasta fiind nuanţa anului 2018, conform Pantone. A fost greu pentru Samsung să includă o cameră cu diafragmă variabilă aici fără să crească talia şi greutatea, deci noile telefoane sunt ceva mai groase şi mai grele decât S8 şi S8+, păstrând totuşi aceeaşi diagonală.

Au redus şi muchia de jos şi sus a ecranului pentru imersivitate. Cine ţine în mână un S9 o să îl simtă ca un S8 mai greu asta e concluzia. Nici interfaţa nu pare a se fi schimbat prea mult, deşi în spate e Oreo şi nu Nougat. M-am distrat cu funcţia AR Emoji, creând o reprezentare virtuală 3D a mea care chiar îmi seamănă şi asta la modul flatant prin acel avatar personalizabil.

Samsung Galaxy S9

Specificaţiile sunt fix cum le aşteptam, nu o să vă plictisesc cu ele. Mă bucur că Samsung a înţeles că e nevoie de diferenţiere şi de aceea S9+ are mai mult RAM, două camere în loc de una, dar şi baterie mai mare evident. Îmi place şi că posesorul de Galaxy S9 nu o să se simtă neglijat la cameră, putând face Bokeh dacă ţine musai, din software, cu Selective Focus, iar Pixel 2 ne-a arătat că poţi face super Bokeh din software.

Captură Super Slow Motion la 900 FPS arată spectaculos şi mi se pare că se petrece la o rezoluţie mai bună decât pe Xperia-urile de anul trecut. Una dintre inovaţiile de care era nevoie şi s-a petrecut e faptul că putem acum întoarce homescreen-ul în landscape. Să fie primit, vorba aia. Va lăsa cu acest clip în care am luat primul contact, proaspăt, proaspăt cu modelele S9.

Vom avea şi un hands-onpreview separat pentru fiecare și un mini-review detaliat mai curând decât v-ați aștepta!

Primul contact cu Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×