Dimensiunile lui Samsung Galaxy S9 şi S9+ sunt comparate cu cele ale altor flagship-uri de top; Iată cifrele!

9.333 ori
<b>Dimensiunile lui Samsung Galaxy S9 şi S9+ sunt comparate cu cele ale altor flagship-uri de top; Iată cifrele!</b>Aflăm astăzi și care sunt dimensiunile terminalelor Samsung Galaxy S9, respectiv Galaxy S9+, produse așteptate în cadrul târgului de tehnologie MWC 2018. Dimensiunile acestora sunt totodată comparate cu cele alor alte flagship-uri

După lunga serie de scăpări care anticipează sosirea lui Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+, după randări şi scăpări de fotografii hands on, a venit şi momentul unei comparaţii de dimensiuni cu terminale existente deja. Cei de la Phone Arena au preluat dimensiunile viitoarelor flagship-uri şi le-au comparat cu cele ale unor handset-uri consacrate. Ce a ieşit aflaţi mai jos.

Dimensiuni Galaxy S9

Sursa acestor imagini declară foarte clar că e vorba despre concepte aici, care nu trebuie luate ca 100% sigure. Observăm şi că Galaxy S9 apare încă o dată cu o cameră singulară, în vreme ce Galaxy S9+ are o cameră duală. Să trecem totuşi la dimensiuni! Samsung Galaxy S9 ar măsura 68.7 mm în lăţime şi 147.6 mm în lungime, fiind deci mai lat cu 0.6 mm decât Galaxy S8, dar mai scurt cu 1.3 mm.

Galaxy S9

Sunt şanse mari ca diagonala să fie la fel, deşi am tot auzit de 5.65 inch în ultimele zvonuri, probabil mărimea diagonalei lui S9 fără muchiile curbate. Cât despre Galaxy S9+ el va măsura 73.9 mm în lăţime, cu 0.5 mm mai mult decât Galaxy S8+ şi 157.6 mm în lungime, deci cu 1.9 mm mai puţin decât Galaxy S8+. Concluzia? Noile telefoane vor fi mai late, dar mai scurte, mai "phat" cum ar fi zice americanul, îndesate.

Şi Samsung şi-a dat seama probabil că modelele de anul trecut au fost prea înguste, nu că asta ar fi ceva rău, pentru că erau foarte comode, dar şi foarte lungi totuşi. Grosimea ar trebui să fie de 8.4 mm pentru Galaxy S9 şi de 8.5 mm pentru Galaxy S9+ (faţă de 8 mm pe S8 şi 8.1 mm pe S8+). În acelaşi material Phone Arena mai are comparaţii cu LG V30, Galaxy Note 8 şi cu iPhone X, dar şi faţă de iPhone 8 Plus, unde chiar şi Galaxy S9+ sună parfum faţă de eşecul estetic de 5.5 inch de la Apple. Mai multe detalii aici.

Schimbările de dimensiuni nu mi se par dramatice, câtă vreme diagonalele rămân tot pe acolo, pe la 5.8 inch și 6.2 inch. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×