Samsung scapă pe YouTube prezentarea oficială a lui Galaxy S9 şi Galaxy S9+; Iat-o! (Video)

9.612 ori
<b>Samsung scapă pe YouTube prezentarea oficială a lui Galaxy S9 şi Galaxy S9+; Iat-o! (Video)</b>Cu nici 24 de ore înainte de prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy S9 are loc şi o mega scăpare, cea a clipului promo oficial Samsung pentru S9 şi S9+. Compania sud coreeană l-a postat din greşeală pe YouTube, unde a stat câteva secunde, dar l-a..

Cu nici 24 de ore înainte de prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy S9 are loc şi o mega scăpare, cea a clipului promo oficial Samsung pentru S9 şi S9+. Compania sud coreeană l-a postat din greşeală pe YouTube, unde a stat câteva secunde, până să îl pună pe privat. Din fericire avem o copie repostată pe rapid de un internaut rapid.

Samsung scapă pe YouTube prezentarea oficială a lui Galaxy S9 şi Galaxy S9+; Iat-o! (Video)

Postarea ne-a fost semnalată de Eduard Cosma şi apoi am găsit şi varianta sa reîncărcată. În cele 3 minute de clip vedem formatul telefonului, foarte similar cu al lui S8, dar cu muchii parcă mai înguste sus şi jos. Motto-ul flagship-ului este "The Phone. Reimagined" şi îl vedem aşezat pe noul DeX Pad, care suportă ferestre redimensionabile şi care poate folosi telefonul că touchpad sau tastatură.

Vedem şi camera duală din spatele lui Galaxy S9+, cu tot cu diafragmă reglabilă mecanic. Bixby e capabil de traducere în timp real, iar tehnologiile AR sunt puse la treabă. Mai vedem şi multitasking, app pairing, corpul rezistent la apă şi praf (IP68), plus o aluzie la Knox 3.1 şi la deblocarea prin atingerea senzorului de amprenta din spate sau identificarea facială.

Finalul clipului se axează pe Enterprise Edition şi pe actualizările de securitate oferite pe 4 ani de la achiziţie. Observăm un ecran imersiv şi nu avem specificaţii aici, ci mai degrabă detalii despre funcţionalitate. Aşteptam acum şi marele debut de mâine, cu tot cu preţuri, 3D Emoji şi o detaliere mai amplă a camerei noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×