Reducerea zilei pe Compari.ro: Azi telefonul fix Philips D4501

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.613 ori
<b>Reducerea zilei pe Compari.ro: Azi telefonul fix Philips D4501</b>Site-ul compari.ro este o sursă sigură de unde putem verifica cele mai bune prețuri pentru produsele dorite, motiv pentru care astăzi demarăm o nouă serie de articole prin care vă vom prezenta reducerea zilei afișată pe această plaformă

Începând de astăzi vă vom prezenta o nouă serie de articole referitoare la cele mai bune reduceri ale zilei pe care site-ul compari.ro le afișează, oferindu-vă astfel recomandări atractive de care puteți profita. După cum bine știți, această platformă adună laolaltă toate prețurile practicate de către retaileri pentru produsele dorite, afișând informații despre cel mai bun preț, dar și un grafic ce prezintă evoluția sumelor de comercializare practicate de magazinele online.

Primul produs din serie pe care l-am găsit la reducere pe compari.ro este telefonul fix fără fir numit Philips D4501, telefon cu preț de doar 119 lei în oferta MarketOnline ce cu siguranță își merită banii. Unele persoane încă mai preferă aceste dispozitive pentru comunicare și designul modern este un plus în cazul de față.

Vom putea seta telefonul și pe modul silențios atunci când nu dorim să fim deranjați și avem o agendă telefonică ce poate găzdui până la 50 numere. Produsul de sine stătător cântărește doar 79 grame fiind astfel perfect pentru conversațiile de lungă durată mai ales că bateria rezistă până la 16 ore. Există aici și o tastatură iluminată și aflați că putem profita și de modul difuzor în cadrul convorbirilor.

Oferta

Îl găsiți pe MarketOnline.ro la prețul mai sus menționat și vedeți mai sus și un grafic al evoluției de preț ce confirmă reducerea pe care produsul a primit-o de curând! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×