UMIDIGI C Note 4G este un smartphone cu ecran 2.5D şi dotări mid-range la preţ excelent pe TomTop.com!

Autor:  | Publicat în:  UMIDIGI  Retaileri  Reduceri 969 ori
<b>UMIDIGI C Note 4G este un smartphone cu ecran 2.5D şi dotări mid-range la preţ excelent pe TomTop.com!</b>Cei aflaţi în căutarea unui smartphone care să nu rupă puşculiţa în două vor fi încântaţi să afle că am găsit un terminal midrange care costă mai puţin decât 2 zile de cazare la Mamaia. E vorba despre telefonul UMIDIGI C Note 4G, care vine cu un ecran..

Cei aflaţi în căutarea unui smartphone care să nu rupă puşculiţa în două vor fi încântaţi să afle că am găsit un terminal midrange care costă mai puţin decât 2 zile de cazare la Mamaia. E vorba despre telefonul UMIDIGI C Note 4G, care vine cu un ecran de 5.5 inch şi panou frontal 2.5D. Are dotări midrange şi preţ de 128.99 dolari la TomTop.com.

E vorba despre o reducere de 20% aici, prin intermediul unei oferte speciale de tip Flash Sale a retailerului, care durează alte câteva zile. Terminalul se prezintă cu un corp metalic şi o cameră cu senzor de 13 MP în spate şi frontală de 5 MP. Avem la bord şi baterie de 3800 mAh, scanner de amprente şi procesor quad core MediaTek MT6737T. În plus, UMIDIGI C Note 4G dispune de 3 GB RAM, 32 GB stocare şi slot microSD.

UMIDIGI C Note 4G

O veste bună este că rulează Android 7.0 Nougat şi are două slot-uri SIM, iar ecranul este un IGZO LCD de 5.5 inch, cu rezoluţie Full HD. Toate acestea încap într-un crop cu grosime de 8.2 mm şi greutate de 175 de grame. Pare un handset cu construcţie destul de solidă şi la aşa dotări mi se pare un chilipir chiar şi pe lângă un LeEco sau Xiaomi Redmi.

În aceste zile are loc şi sărbătoarea reducerilor Father's Day la retailerul TomTop.com, cu cele mai cool gadgeturi pentru tati costând mai puţin decât de obicei. Găsiţi şi un cod cupon cu reducere de 8% extra "FATHER2017" aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×