Samsung Galaxy X confirmat de trademark-ul înregistrat pentru acest nume; Telefonul flexibil e cu un pas mai aproape de realitate

1.995 ori
<b>Samsung Galaxy X confirmat de trademark-ul înregistrat pentru acest nume; Telefonul flexibil e cu un pas mai aproape de realitate</b>Samsung a înregistrat dreptul asupra numelui "Galaxy X", lucru confirmat de documente oficiale şi care ne apropie de debutul primului telefon flexibil de nouă generaţie de la Samsung. Precedat de numeroase brevete şi concepte, acest prototip va fi mai..

Samsung a înregistrat dreptul asupra numelui "Galaxy X", lucru confirmat de documente oficiale şi care ne apropie de debutul primului telefon flexibil de nouă generaţie de la Samsung. Precedat de numeroase brevete şi concepte, acest prototip va fi mai degrabă unul care încearcă marea cu degetul.

Galaxy X

E foarte posibil ca prototipul să fie prezentat în spatele uşilor închise la MWC 2017, sau eventual la evenimentul de debut pentru Galaxy S8 luna viitoare. Dacă ne luăm strict după brevete, acest Galaxy X va avea două segmente de corp, cu o balama discretă intre ele. Se va curba precum un portofel îndoindu-se pe mijloc. Aceasta este doar una dintre variantele de terminale flexibil pe care Samsung sau LG le propun pentru anul 2017.

Samsung Galaxy X

Există şi o versiune care se deschide precum o carte sau un model care îşi extinde suprafaţă, devenind din telefon tableta. Apoi avem şi un rival pentru produsul flexibil Lenovo de asta vară, care prin flexibilitate devine din telefon brăţara. Variantele sunt multiple şi prin lansarea limitată a lui Galaxy X, în câteva zeci de mii de unităţi Samsung va putea analiza viabilitatea produsului.

Galaxy X

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×