Reducerile de Sărbători continuă la iHunt.ro; HomTom HT16 costă acum doar 375 lei!

1.467 ori
<b>Reducerile de Sărbători continuă la iHunt.ro; HomTom HT16 costă acum doar 375 lei!</b>Dacă încă nu ați găsit cadoul potrivit pentru cei dragi, atunci poate că o privire asupra ofertei de produse iHunt.ro v-ar putea oferi câteva indicii de cadou. Avem aici numeroase smartphone-uri cu prețuri foarte accesibile mai pentru orice buzunar,

Așa cum v-am informat și noi prin intermediul unui articol anterior, cei de la iHunt.ro ne oferă o lună întreagă de reduceri pentru toate produsele afișate pe site, smartphone-urile fiind desigur cele aflate în centrul atenției. Noi am aruncat o privire asupra modelelor ce încă mai sunt disponibile la vânzare și mai jos regăsiți 3 dintre handset-urile care nouă ne-au atras atenția prin prisma raportului preț-specificații.

HomTom HT16

HomTom HT16

Primul telefon de pe lista noastră este HomTom HT16, un model foarte interesant în special datorită panoului său spate ce adoptă o textură specială care va ține zgârieturile și praful la distanță, dar care va oferi și un grip mai bun. Pentru suma de doar 325 lei acest produs ne oferă un display IPS HD de 5 inch, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 5 megapixeli.

UMi Rome X

UMi Rome X

Dacă vă doriți un telefon ceva mai arătos, atunci poate că UMi Rome X este cea mai indicată alegere din oferta magazinului. Modelul de față vine într-o carcasă unibody cu ramă metalică și spate curbat spre margini fix ca modelul Galaxy S7. Din punct de vedere al dotărilor ne uităm la un pachet entry-level ce include un display HD de 5.5 inch, 1 GB memorie RAM, o cameră foto principală Sony de 8 megapixeli și o baterie de 2500 mAh, totul pentru doar 415 lei.

UMI Diamond

UMi Diamon

Un model similar cu cel de mai sus este și UMi Diamond, telefon care totuși se face remarcat printr-un pachet hardware mai bine pus la punct. Acesta vine cu display HD de 5 inch, procesor octa-core de 1.5 GHz și 3 GB memorie RAM pentru ca multitasking-ul să nu fie o problemă. Avem 16 GB stocare + slot microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o baterie de 2650 mAh. Prețul său este acum de 675 lei.

Întreaga listă a telefoanelor incluse de către iHunt.ro în campania promoțională de Sărbători o găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×