Samsung Galaxy A20e: Design jucăuş şi tineresc

870 ori
<b>Samsung Galaxy A20e: Design jucăuş şi tineresc</b>Încă de când l-am văzut prima oară pe Samsung Galaxy A20e, mi s-a părut leit Galaxy A40. Nu de alta, dar le avem pe ambele în teste şi era să le confund de câteva ori. Noroc cu diferenţele de culoare... Rămâne un telefon fabricat din material plastic..

Încă de când l-am văzut prima oară pe Samsung Galaxy A20e, mi s-a părut leit Galaxy A40. Nu de alta, dar le avem pe ambele în teste şi era să le confund de câteva ori. Noroc cu diferenţele de culoare... Rămâne un telefon fabricat din material plastic făcut să semene cu sticlă şi are diagonală de 5.8 inch (faţă de cei 5.9 inch de la A40).

Video-review Samsung Galaxy A20e, secțiunea design

Spatele atrage ceva amprente şi mi se pare un pic alunecos. Butoanele au răspuns OK la apăsări şi evident utilizarea cu o singură mână e lejeră. Samsung Galaxy A20e măsoară 8.4 mm în talie şi cântăreşte 141 de grame. Ca idee Galaxy A40 măsura 7.9 mm în talie şi cântărea 140 de grame. Terminalul este disponibil pe negru, alb, albastru şi coral, este comod de folosit pe termen lung şi are o construcţie destul de solidă.

Arată un pic mai premium decât un Galaxy J de acum câţiva ani, dar nu aşa premium ca un Galaxy A de pe vremea combinaţiei sticlă + metal. E totuşi jucăuş şi tineresc, îşi ştie publicul ţintă.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×