Samsung Galaxy A50: Design 3D Glasstic, care încearcă ceva nou

1.682 ori
<b>Samsung Galaxy A50: Design 3D Glasstic, care încearcă ceva nou</b>Mai ţine cineva minte cum a început seria Galaxy A? A început testând marea cu degetul, prin modelul Galaxy Alpha. Apoi a urmat o serie de telefoane midrange cu corpuri din metal întâi şi apoi din sticlă şi metal. Mai mereu încercau să preia din designul

Mai ţine cineva minte cum a început seria Galaxy A? A început testând marea cu degetul, prin modelul Galaxy Alpha. Apoi a urmat o serie de telefoane midrange cu corpuri din metal întâi şi apoi din sticlă şi metal. Mai mereu încercau să preia din designul şi uneori dotările precedentei generaţii Galaxy S. Acum Galaxy A50 se apropie mai mult de gama Galaxy J, dar cu un corp din "3D Glasstic".

Video-review Samsung Galaxy A50, secțiunea design

E o combinaţie între cuvintele "glass" (sticlă) şi “plastic” şi la bază avem un material plastic care seamănă leit cu sticla. Telefonul vine pe negru, alb, albastru sau coral şi reflectă lumina într-un mod uşor tridimensional, atunci când îl înclinaţi. Măsoară 7.7 mm în talie şi cântăreşte 166 de grame, simţindu-se extrem de uşor în mână, poate chiar că o jucărie uneori, prin feeling-ul materialului din care e fabricat.

În ciuda diagonalei mari, de 6.4 inch, e comod de manevrat, inclusiv cu o singură mână. Stă bine şi la aderenta şi butoanele au răspuns OK la apăsările mele. Camera tripla iese puţin în relief în spate, dar nu destul cât să se "agaţe" pe o suprafaţă plată. Muchiile sunt rezonabil de înguste, dar se remarcă o bărbie măricică în zona de jos.

Bretonul e discret sus, iar telefonul pe nuanţa pe care l-am avut noi nu prea a atras amprente şi grăsimi. Îmi pare totuşi cam uşor de zgâriat, deci o husă e musai. E mai putin premium ca design acest model decât un Galaxy A5 (2016) sau A5 (2017)? Da. Se vede de la distanță? Nu! 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×