Samsung Galaxy A20e: OS, UI, aplicaţii cu un One UI deja clasic

644 ori
<b>Samsung Galaxy A20e: OS, UI, aplicaţii cu un One UI deja clasic</b>Încă de când a venit One UI am fost fanul său declarat. E altceva, după TouchWiz şi Samsung Experience şi e ceva care ar fi trebuit să se petreacă de mult. E aur curat să îl ai şi pe telefoane mai ieftine, cum e acesta. One UI e bazat aici pe Android Pie

Încă de când a venit One UI am fost fanul său declarat. E altceva, după TouchWiz şi Samsung Experience şi e ceva care ar fi trebuit să se petreacă de mult. E aur curat să îl ai şi pe telefoane mai ieftine, cum e acesta. One UI e bazat aici pe Android Pie şi rămâne un UI/UX axat pe utilizarea cu o singură mână, cu tab-uri şi opţiuni jos şi conţinuturi sus.

Video-review Samsung Galaxy A20e, secțiunea OS & UI & UX & APPS

De această dată nu mai avem buton Bixby şi agregator sau homescreen dedicat lui Bixby. Aşa ceva cred că apare de la Galaxy A40 în sus. Avem totuşi clasicele Night Mode, temele şi iconurile, plus widget-urile albe, transparente şi aerisite şi o zonă de Quick Settings şi notificări curata şi aerisita. Există şi un Secure Folder unde să vă ţineţi fişierele şi conţinuturile importante.

Interfaţa este plată, minimalistă şi foarte albă şi curată pe One UI. Pentru multitasking avem atât caruselul orizontal de thumbnail-uri, cât şi split screen şi acel Pop Up View, pentru un extra nivel de suprapunere a ferestrelor. În setări am găsit şi recunoaştere facială şi dacă tot vorbim de securitate, cititorul de amprente din spate e precis, dar nu e cel mai rapid din lume. Are nevoie cam de 1.5 secunde să te recunoască şi să deblocheze telefonul.

Avem şi o funcţie care reduce animaţiile în Setări, dacă vreţi ca telefonul să meargă şi mai bine. Avem şi opţiuni legate de control prin gesturi swipe în loc de butoane virtuale, dar şi Smart Stay, un Game Launcher şi posibilitatea de a folosi două conturi separate de Facebook Messenger (Dual Messenger). Există şi o zonă de anti malware şi Digital Wellbeing pentru a vedea cât timp petreci în aplicaţii.

Pe lista de aplicaţii preinstalate se afla Samsung Members, Galaxy Store, Spotify, Netflix şi S Health, dar şi SmartThings, pentru a controla dispozitivele Internet of Things din casă.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×