Samsung Galaxy A3 (2017): Design inspirat de S7, micşorat la dimensiuni perfect compacte

2.133 ori
<b>Samsung Galaxy A3 (2017): Design inspirat de S7, micşorat la dimensiuni perfect compacte</b>Samsung Galaxy A3 (2017) huzureşte în nişa telefoanelor cu diagonală sub 5 inch, neavând un rival palpabil. Ar fi doar iPhone 6 sau vreun Xperia X Compact, dar ambele sunt prea scumpe, mai puţin arătoase şi nu chiar la zi cu rezistenţa la apă şi praf..

Samsung Galaxy A3 (2017) huzureşte în nişa telefoanelor cu diagonală sub 5 inch, neavând un rival palpabil. Ar fi doar iPhone 6 sau vreun Xperia X Compact, dar ambele sunt prea scumpe, mai puţin arătoase şi nu chiar la zi cu rezistenţa la apă şi praf precum acest model.

Designul lui A3 (2017) e clar inspirat de Galaxy S7, lucru care se vede la acel panou din sticlă cu muchii rotunjite din spate. Un panou din sticlă uşor curbat lateral avem şi în faţă, apropo. Între ele se află o ramă metalică, iar telefonul e rezistent la apă şi praf, în standardul IP68. E un terminal compact şi comod, foarte uşor de utilizat cu o singură mână şi butoanele sale oferă un feedback excelent, mai ales cel Home, care te face sa te simţi ca acasă in aceasta lume de butoane touch cu feedback relativ.

Construcţia e solidă şi muchiile ecranului sunt înguste. Pentru cine vrea dimensiuni exacte, acest model are talia de 7.9 mm, adică fix cât Galaxy S7 şi mai groasă cu 0.6 mm decât Galaxy A3 (2016), modelul de anul trecut. Singurul său neajuns e că spatele să pătează uşor cu grăsime sau amprente, dar asta mai degrabă în cazul variantei negre. Samsung Galaxy A3 (2017) e alegerea perfectă dacă încă mai speraţi să aveţi un telefon care încape în buzunar cu uşurinţă şi în orice ghiozdan sau poşetă.

E şi foarte arătos şi deloc gros.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×