Samsung Galaxy S7 Edge - OS, UI, aplicaţii fără prea multe modificări faţă de predecesor

790 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge - OS, UI, aplicaţii fără prea multe modificări faţă de predecesor</b>Acest telefon rulează Android 6.0.1 Marshmallow, cu cel mai nou TouchWiz aplicat peste. Nu remarcăm schimbări uriaşe faţă de experienţă de pe Galaxy Note 5 sau Galaxy S6 Edge+, poate doar abordarea "squircles" a iconurilor (pătrat cu colţuri rotunjite..

Acest telefon rulează Android 6.0.1 Marshmallow, cu cel mai nou TouchWiz aplicat peste. Nu remarcăm schimbări uriaşe faţă de experienţă de pe Galaxy Note 5 sau Galaxy S6 Edge+, poate doar abordarea "squircles" a iconurilor (pătrat cu colţuri rotunjite) şi scăderea cantităţii de aplicaţii preinstalate. Interfaţa e fluidă, avem o zonă dropdown albă acum şi multitasking pe bază de carusel.

Samsung Galaxy S7 Edge Review

Primim şi funcţie Split Screen, cu posibilitatea de a folosi două aplicaţii simultan, împărţind ecranul în două şi făcând drag and drop cu fotografii şi text între jumătăţi. Flipboard ocupa că de obicei un homescreen, care e complet opţional, iar widgeturile sunt transparente şi pe bază de nuanţe de verde, cele Samsung fiind arătoase.

Samsung Galaxy S7 Edge Review

Primim şi teme, care pe ne permite să personalizăm experienta software şi putem dezactiva app drawer-ul şi să ţinem aplicaţiile pe homescreen-uri. În zona de Setări avem o secţiune de shortcut-uri favorite sus şi o porţiune Advanced Features, unde se afla Game Tools, funcţiile de utilizare cu o singură mână şi Pop Up View, care face orice aplicaţie minimizată şi rulând într-o mini fereastra cu doar un swipe diagonal.

Samsung Galaxy S7 Edge Review

Avem şi Easy Mode disponibil, iar lista de aplicaţii preinstalate include 38 de softuri. Nu avem mult bloatware şi primim S Health cu funcţie de scanare de puls, analizare a nivelului de stres şi a oxigenului din sânge, S Voice, aplicaţii Microsoft (Word, Excel, Powerpoint, Skype etc) şi S Planner, dar şi suita obişnuită Google.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×