Bluboo S1: Design arătos, nu chiar original, dar premium

1.170 ori
<b>Bluboo S1: Design arătos, nu chiar original, dar premium</b>Unele companii încearcă să evite conotaţiile ideii de clonă, atunci când produc telefoane care imită smartphone-uri celebre. Alte companii ţin clonarea ca stindard şi imagine, fără vreo problemă de mândrie sau prejudecată. Bluboo pare să facă parte din..

Unele companii încearcă să evite conotaţiile ideii de clonă, atunci când produc telefoane care imită smartphone-uri celebre. Alte companii ţin clonarea ca stindard şi imagine, fără vreo problemă de mândrie sau prejudecată. Bluboo pare să facă parte din categoria 2, pentru că nu se ascund că au clonat Xiaomi Mi MIX. E drept că au făcut-o într-un mod special, chiar unic aş zice cu Bluboo S1.

Telefonul Bluboo S1 se simte ca un device premium, clar peste cei 170 de dolari plătiţi pentru el. Are un panou din sticlă 2.5D în faţă şi un panou din sticla şi în spate. Experienţa glossy este totuşi una la 360 de grade, pentru că şi marginile sunt lucioase şi dau senzaţia de sticlă, deşi e vorba despre policarbonat aplicat peste rama metalică.

Terminalul are o construcţie solidă, care se simte premium, dar e puţin cam prea lat pentru a fi comod şi puţin cam alunecos. Ecranul e spectaculos şi imersiv, iar pe hârtie ni se promite un screen to body ratio de 90%. Protecţia ecranului este Gorilla Glass 4, iar grosimea e măsoară 7.9 mm conform producătorului, adică fix cât Galaxy S7. Nu credeţi aceasta grosime pe cuvânt, pentru că în baza măsurătorilor noastre, rezultă că ea e de fapt de 8,66 mm.

Greutatea este de 169 grame, OK pentru un telefon de 5.5 inch. E drept că nu e chiar la nivel de ZenFone 3 (155 grame). Bluboo S1 are butoane comode şi e cu siguranţă unic, în zona în care activează, ceea ce nu e puţin lucru. Partea cu corpul alunecos se rezolvă cu husa oferită la pachet.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×