Samsung Galaxy S10 debutează oficial în România, în cadrul unui eveniment aniversar ce marchează 10 ani de Galaxy

1.077 ori
<b>Samsung Galaxy S10 debutează oficial în România, în cadrul unui eveniment aniversar ce marchează 10 ani de Galaxy</b>Samsung Galaxy S10 a debutat în magazinele din România astăzi, pe 8 martie, dar sosirea sa a fost marcată de un eveniment special încă de pe 7 martie. Am participat la acel eveniment organizat în zona Pipera a Capitalei

Samsung Galaxy S10 a debutat în magazinele din România astăzi, pe 8 martie, dar sosirea sa a fost marcată de un eveniment special încă de pe 7 martie. Am participat la acel eveniment organizat în zona Pipera a Capitalei, ocazie cu care am văzut cum celebrează Samsung România 10 ani de serie Galaxy.

Lansare Samsung Galaxy S10

Ce putea fi mai potrivit pentru deschiderea evenimentului decât un "om al stelelor"? Dumitru Prunariu, primul cosmonaut român a fost pe scenă pentru a ne vorbi despre inspiraţii şi aspiraţii înalte. Mi-a plăcut un citat al său în care spunea că după ce ai fost în spaţiu nimic de pe Pământ nu mai pare imposibil.

Lansare Samsung Galaxy S10

(Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România)

La eveniment au mai urcat pe scenă şi George Buhnici, care ne-a explicat cum i-a schimbat tehnologia şi implicit şi Samsung viaţa, dar şi Nicolas Manafu, un puşti de 7 ani care e deja versat în ale vlogging-ului. Raportându-mă la faptul că la 7 ani abia învăţam să scriu şi încă mă jucam cu maşinuţe, pot zice că prichindeii din ziua de azi sunt net mai evoluaţi.

L-am mai văzut pe scenă şi pe Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România, care ne-a trecut prin funcţiile telefoanelor de generaţie nouă, dar si prin istoria seriei. A vorbit mult de securitate, cititorul de amprente din ecran, panoul Dynamic AMOLED și cele 3 camere din spate. Iată şi declaraţia sa:

În 2019 marcăm 10 ani de Galaxy, ceea ce ne face să privim în urmă și să ne uităm la ceea ce am realizat, ca brand. Cu fiecare Galaxy S am reușit să aducem inovații semnificative în industrie, iar pentru asta le mulțumim partenerilor, utilizatorilor și tuturor celor care au crezut în noi. Lucrăm responsabil și transparent pentru a ne asigura că, atunci când lansăm un nou dispozitiv sau o nouă tehnologie, acestea au fost ajustate pentru a oferi cea mai bună experiență și cele mai performante tehnologii.

Pe lângă cabinele de test pentru fiecare model Galaxy S10, dar şi accesorii şi ceasuri Samsung, au mai fost două zone care mi-au plăcut maxim la eveniment. Una era o expoziţie cu tablouri, cu câte o operă de artă pentru fiecare model Galaxy S, de la S1 la S9. Am filmat acel segment şi l-am pus pe pagina de Facebook Mobilissimo.ro (îl poți vedea aici),  iar întâmplarea a făcut că tocmai atunci să intre o piesă The Prodigy în playlist, omagiu pentru Keith Flint şi totul s-a legat frumos.

A doua secţiune preferată a mea a fost un caleidoscop uriaş, ca un fel de tunel prismatic cu oglinzi, în care intrai şi puteai să faci cela mai Instagramabile poze din viaţa ta, cu Galaxy S10. Se numea #10YearsOfgalaxy Wall şi i-a fascinat pe toţi cei prezenţi. Samsung a pus mare accent şi pe AR, propunându-ne să scanăm fiecare tablou de telefon Galaxy pentru a descoperi o animaţie în realitate augmentată.

Un deceniu de Galaxy S ne-a adus aici, cu un telefon care în variantele sale diferite are 5G, AI, ajunge la mai mult RAM decât am eu pe PC, un ecran foarte luminos şi 5 camere pe S10+ care provoacă toată industria la duel şi evoluţie. Revenim cu review pentru aceste noi modele foarte curând. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×