Samsung Galaxy S10 mai primește o variantă de culoare în China; Un albastru gradient numit "Smoky Blue"

620 ori
<b>Samsung Galaxy S10 mai primește o variantă de culoare în China; Un albastru gradient numit "Smoky Blue"</b>Strategia celor de la Samsung de a da un impuls vânzărilor de Galaxy S10 continuă și ne referim desigur la noile variante de culoare pe care sud-coreenii le-au introdus pe piață. Vorbim despre acel roșu aprins

Strategia celor de la Samsung de a da un impuls vânzărilor de Galaxy S10 continuă și ne referim desigur la noile variante de culoare pe care sud-coreenii le-au introdus pe piață. Vorbim despre acel roșu aprins "Cardinal Red" în care S10 și S10+ sunt deja disponibile la vânzare, dar și la nuanța intitulată "Prism Sliver" care debuta de curând pe piața din China.

Galaxy S10

Tot în China descoperim că se pregătește lansarea unei variante de tip albastru gradient numită "Smoky Blue", culoare pe care o puteți admira și voi în randarea oficială de mai sus. Deși la prima vedere pare a fi similară variantei "Prism Blue", s-ar putea ca în realitate să avem o nuanță mai diferită, sau poate mai puțin lucioasă și reflectivă.

Așa cum apare menționat și în teaser, noua culoare va fi aplicată atât lui Galaxy S10, cât și lui Galaxy S10+. Posibil ca startul vânzărilor să înceapă în scurt timp și ca prețurile să rămână similare cu cele practicate și pentru celelalte variante de culoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×