Orange Dive 71: Conectivitate rezonabilă, nu doboară recorduri

954 ori
<b>Orange Dive 71: Conectivitate rezonabilă, nu doboară recorduri</b>Cum ar fi ca un telefon branduit de un operator să aibă probleme cu conectivitatea? Serios acum e ca şi cum ai cumpăra o îngheţată fierbinte sau o maşină fără roţi... Orange Dive 71 pune la bătaie conectivitate 4G LTE în ciuda preţului scăzut şi oferă..

Cum ar fi ca un telefon branduit de un operator să aibă probleme cu conectivitatea? Serios acum e ca şi cum ai cumpăra o îngheţată fierbinte sau o maşină fără roţi... Orange Dive 71 pune la bătaie conectivitate 4G LTE în ciuda preţului scăzut şi oferă întreaga gamă de opţiuni de conectare specifice unui smartphone al anilor 2014+.

Primim WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0, microUSB, GPS, NFC şi un slot nano SIM. Conectivitatea 4G LTE oferă viteza de download de până la 150 Mbps, cel puţin pe hârtie, iar la testele noastre, apelurile au avut volum ridicat, sunet clar şi semnalul a fost bun. Şi microfonul şi-a făcut treaba bine. Evident am efectuat şi teste de viteză, pentru a vedea cum stăm la acest capitol.

Speedtest Orange Dive 71

În SpeedTest, am obţinut 48 Mbps la download şi 25 Mbps la upload via WiFi şi 78 Mbps la download şi 43 Mbps la upload via 4G. Ambele puteau fi puţin mai ridicate luând în calcul rezultate obţinute de telefoanele din trecut. În final un aspect destul de important, telefonul nu este blocat în rețea!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×