Samsung Galaxy S7 Edge Black Pearl cu 128 GB de stocare ajunge la vânzare pe plan local

4.412 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge Black Pearl cu 128 GB de stocare ajunge la vânzare pe plan local</b>De astăzi, varianta de culoare Black Pearl asociată smartphone-ului Samsung Galaxy S7 Edge poate fi achiziționată de pe plan local prin intermediul celor de la QuickMobile.ro, magazin ce afișează produsul la un preț de 4.199 lei. Pe lângă noua variantă de

Prima săptămână a lunii decembrie 2016 ne aducea și lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy S7 Edge în varianta Black Pearl - nuanță ceva mai arătoasă care pare a veni pe piață pentru a concura cu iPhone 7 Jet Black. De astăzi găsim noul model și în oferta celor de la QuickMobile.ro, retailer ce afișează un preț de 4.199 lei pentru acest terminal care vine cu 128 GB de stocare flash la pachet.

Samsung Galaxy S7 Edge Black Pearl

În cazul în care vă întrebați, prețul de debut al acestui handset pe piața din China este de 870 dolari ~ 3.700 lei, așadar adaosul nu este unul chiar mare comparativ cu cel inclus pentru unele modele precum este Xiaomi Mi Mix. După cum știți deja, în afară de schimbările la nivel estetic și cei 128 GB de stocare, telefonul este identic lui S7 Edge pe celelalte variante de culoare deja disponibile (alb, negru, auriu, argintiu, roz, albastru).

Samsung Galaxy S7 Edge Black Pearl

Asta înseamnă că primim fix același display QHD de 5.5 inch, 4 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 12 megapixeli ce impresionează grație tehnologiei Dual Pixel. Puteți afla mai multe detalii despre acest smartphone din recenzia noastră, iar dotările hardware le aveți aici!

Găsiți telefonul în varianta Black Pearl pe QuickMobile.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×