Nokia 6 e deja hit: 250.000 de înregistrări pentru comandă în doar 24 de ore

2.373 ori
<b>Nokia 6 e deja hit: 250.000 de înregistrări pentru comandă în doar 24 de ore</b>Din câte aflăm astăzi, se pare că Nokia 6 este un hit veritabil pe piața din China unde nu mai puțin de 250.000 persoane și-au rezervat smartphone-ul pentru achiziție. Telefonul pare a fi atras atenția publicului chiar și în situația în care procesorul nu

În weekendul trecut Nokia revenea în peisaj, prin anunţarea oficială a modelului Nokia 6, sub umbrela HMD Global. Azi aflăm că telefonul a fost bine primit în China, ţară unde se vinde în exclusivitate. Aparent au fost realizate 250.000 de înregistrări în cele 24 de ore de disponibilitate ale produsului.

O "înregistrare" înseamnă că un utilizator e interesat de achiziţie şi ea costă 9 dolari pentru a rezerva o unitate practic, atunci când va sosi. Suma de 9 dolari va fi scăzută din preţul telefonului, care e undeva pe la 245 de dolari. Numărul de 250.000 de astfel de "precomenzi" nu e chiar mare faţă de ce obţin Apple sau Samsung la o lansare, dar reţineţi că brandul Nokia a fost în hibernare o bună perioadă de timp.

În plus, publicul încă se obişnuieşte de ideea de telefon Nokia cu Android şi e vorba doar de piaţa chineză aici, nu cea globală. Au apărut mai nou zvonuri că Nokia 6 va primi şi o lansare internaţională, ceea ce nu poate decât să ne încânte. Vom afla mai multe la MWC 2017, unde e aşteptat şi aşa numitul Nokia 8, un phablet cu display Quad HD, procesor Snapdragon 821/835 şi cameră de 24 de megapixeli, cu ceva mai multe pretenţii decât Nokia 6.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×