Nokia 6 e deja hit: 250.000 de înregistrări pentru comandă în doar 24 de ore

2.393 ori
<b>Nokia 6 e deja hit: 250.000 de înregistrări pentru comandă în doar 24 de ore</b>Din câte aflăm astăzi, se pare că Nokia 6 este un hit veritabil pe piața din China unde nu mai puțin de 250.000 persoane și-au rezervat smartphone-ul pentru achiziție. Telefonul pare a fi atras atenția publicului chiar și în situația în care procesorul nu

În weekendul trecut Nokia revenea în peisaj, prin anunţarea oficială a modelului Nokia 6, sub umbrela HMD Global. Azi aflăm că telefonul a fost bine primit în China, ţară unde se vinde în exclusivitate. Aparent au fost realizate 250.000 de înregistrări în cele 24 de ore de disponibilitate ale produsului.

O "înregistrare" înseamnă că un utilizator e interesat de achiziţie şi ea costă 9 dolari pentru a rezerva o unitate practic, atunci când va sosi. Suma de 9 dolari va fi scăzută din preţul telefonului, care e undeva pe la 245 de dolari. Numărul de 250.000 de astfel de "precomenzi" nu e chiar mare faţă de ce obţin Apple sau Samsung la o lansare, dar reţineţi că brandul Nokia a fost în hibernare o bună perioadă de timp.

În plus, publicul încă se obişnuieşte de ideea de telefon Nokia cu Android şi e vorba doar de piaţa chineză aici, nu cea globală. Au apărut mai nou zvonuri că Nokia 6 va primi şi o lansare internaţională, ceea ce nu poate decât să ne încânte. Vom afla mai multe la MWC 2017, unde e aşteptat şi aşa numitul Nokia 8, un phablet cu display Quad HD, procesor Snapdragon 821/835 şi cameră de 24 de megapixeli, cu ceva mai multe pretenţii decât Nokia 6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×