Sharp A1 este cel mai nou smartphone ajuns în oferta iHunt.ro! Aduce un display cu muchii foarte înguste și 4 GB memorie RAM!

3.824 ori
<b>Sharp A1 este cel mai nou smartphone ajuns în oferta iHunt.ro! Aduce un display cu muchii foarte înguste și 4 GB memorie RAM!</b>De acum în oferta celor de la iHunt.ro regăsim și smartphone-ul Sharp A1, telefon cu diagonala de 5.5 inch și 4 GB memorie RAM ce este vândut pentru suma de numai 1.050 lei de către retailer. Interesant la acest telefon este și faptul că la

Printre cele mai noi smartphone-uri sosite la vânzare pe iHunt.ro se află și modelul Sharp A1, un telefon foarte arătos ce la nivel de specificații hardware se prezintă chiar bine. Retailerul afișează acest produs la un preț de numai 1.050 lei și cei interesați trebuie să știe că pentru moment doar varianta pe auriu este disponibilă spre vânzare.

Sharp A1

Interesant la acest telefon este și faptul că reprezintă rezultatul unei colaborări dintre Sharp și producătorul chinez LeEco. Vedem un phablet complet metalic aici, unul ce aduce un panou frontal cu muchii foarte înguste în jurul ecranului IPS FHD de 5.5 inch și sticlă 2.5D aplicată peste. Grosimea handset-ului este de 8.4 mm, iar grosimea ajunge la 160 grame.

Sharp A1

Soluția de procesare aleasă aici este chipset-ul deca-core MediaTek Helio X20 alături de care avem și 4 GB memorie RAM pentru un multitasking eficient. Se oferă 32 GB de stocare, slot microSD, port USB Type-C, jack audio 3.5 mm, conectivitate 4G LTE și Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac. Avem și Bluetooth 4.1, slot dual-SIM (2x nano-SIM) și la interior o baterie de 3000 mAh.

Sharp A1

Cât despre partea foto, Sharp A1 sosește cu o cameră frontală de 8 megapixeli cu deschidere f/1.8 și cu un senzor principal de 16 megapixeli cu autofocus, bliț LED și deschidere f/2.0. Nici scanner-ul de amprente nu lipsește și nici tehnologia de încărcare rapidă asociată bateriei. Îl găsiți pe Sharp A1 în oferta iHunt.ro la prețul de 1.050 lei, retailer ce are pregătite și alte reduceri ce pot fi consultate de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×