Noi huse destinate lui Samsung Galaxy Note 8 apar online; de această dată în fotografii reale

2.294 ori
<b>Noi huse destinate lui Samsung Galaxy Note 8 apar online; de această dată în fotografii reale</b>La scurt timp după ce retailerul de accesorii Mobilefun.co.uk ne prezenta primele huse destinate lui Samsung Galaxy Note 8, iată că apar și fotografii reale cu asemenea carcase. Ele vin din China și ne reconfirmă acel setup al camerei duale de pe spate

Retailerul britanic Mobilefun.co.uk ne prezenta chiar de curând primele huse destinate lui Samsung Galaxy Note 8, accesorii ce dezvăluiau un setup nu tocmai arătos al camerei foto duale de pe spate. Acest look este reconfirmat astăzi odată cu afișarea în fotografii reale ale unor astfel de carcase, materiale care bineînțeles provin din China - țară unde nu ar fi exclus ca producția de accesorii pentru noul phablet să fi debutat deja la scală largă.

Husa Samsung Galaxy Note 8

Husa din silicon pe care o vedem aici scoate la iveală faptul că phablet-ul va aduce butoane fizice pentru controlul volumului, pe cel power-unlock și totodată un buton asociat asistentului vocal Bixby. La bază vedem decupajele pentru slotul stylus-ului S-Pen, pentru portul USB Type-C reversibil, dar și cel pentru jack-ul audio. Tot aici se află și difuzorul, respectiv microfonul pentru convorbiri.

Husa Samsung Galaxy Note 8

La prima vedere parcă acest accesoriu dezvăluie o formă ceva mai pătrățoasă a carcasei, una similară cu cea purtată anul trecut de către Note 7. Acest phablet ar urma să vină cu display de 6.3 inch, cu 4 GB memorie RAM și cu un procesor Qualcomm Snapdragon 835 la pachet, asta potrivit ultimelor zvonuri din online.

De asemenea, vă reamintim că lansarea ar fi programată pentru luna august a acestui an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×