Sony Xperia L1: Conectivitate destul de modernă, fără "gremlini"

793 ori
<b>Sony Xperia L1: Conectivitate destul de modernă, fără "gremlini"</b>Trebuie să obţii un rezultat cu adevărat special la testele de viteză pentru ca un telefon să rămână în istoria Mobilissimo.ro. Trebuie să spargi bariera de 400 Mbps şi puţine telefoane pot asta.

Trebuie să obţii un rezultat cu adevărat special la testele de viteză pentru ca un telefon să rămână în istoria Mobilissimo.ro. Trebuie să spargi bariera de 400 Mbps şi puţine telefoane pot asta. Ne  mulţumim şi cu valori ceva mai rezonabile, mai ales pe modelele mai ieftine. Hai să vedem unde intră Xperia L1.

În primul rând telefonul are variante single SIM şi dual SIM, toate cu slot-uri nano SIM la bord. Vine cu suport pentru LTE Categoria 4, GPS, Glonass, Bluetooth 4.2 şi NFC. Are şi port USB Type-C, Google Cast, WiFi a/b/g/n, Miracast şi jack audio. Apelurile au un volum rezonabil şi claritate OK, dar nu avem vreun campion mondial aici, ci doar rezultate bune.

Speedtest Sony Xperia L1

La SpeedTest am atins 95 Mbps că viteza de download via 4G şi 45 Mbps că viteza de upload. La testul WiFi avem 72 Mbps la download şi 25 Mbps la upload. Suntem deci în grafic şi în limitele normale.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×