Sony Xperia XA1: Conectivitate single/dual SIM cu tot ce trebuie

704 ori

Am ajuns să ne mirăm mai des de telefoanele care au port microUSB, decât de cele care au port USB Type-C, devenit în mod clar normă în ziua de azi. Sony se aliniază şi cum am găsit un astfel de port pe Xperia XA1 Ultra, era logic să îl găsim şi pe Sony..

Am ajuns să ne mirăm mai des de telefoanele care au port microUSB, decât de cele care au port USB Type-C, devenit în mod clar normă în ziua de azi. Sony se aliniază şi cum am găsit un astfel de port pe Xperia XA1 Ultra, era logic să îl găsim şi pe Sony Xperia XA1.

Când vine vorba de conectivitate, aflaţi că acest terminal vine în variante single şi dual SIM (slot-uri nano SIM) şi oferă suport pentru LTE Categoria 6. Mai primim şi GPS şi Glonass, suport Google Cast, WiFi a/b/g/n/ac, Miracast, NFC, Bluetooth 4.2. Apelurile au avut un volum ridicat şi de claritate nu mă pot plânge, pentru că totul s-a auzit excelent.

Speedtest Sony Xperia XA1

Şi anularea zgomotului de fond a fost la înălţime. Evident am realizat şi un SpeedTest, pentru a vedea cum stăm cu WiFi-ul şi 4G-ul. Astfel, am atins 106 Mbps la download 4G şi 47 Mbps la upload, în vreme ce la testul WiFi am atins 76 Mbps la download şi 25 Mbps la upload.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×