Sony Xperia XA1 Ultra: Conectivitate bună, chiar dacă nu depășește recorduri de viteză

952 ori
<b>Sony Xperia XA1 Ultra: Conectivitate bună, chiar dacă nu depășește recorduri de viteză</b>Sony Xperia XA1 Ultra are conectori moderni, precum USB Type-C şi nu i se poate imputa decât că nu oferă supradoză de opţiuni poate. Ne-am învăţat cu luxul în această zonă, precum HTC U11 şi al său suport Apple AirPlay sau telefoanele cu emiţător..

Sony Xperia XA1 Ultra are conectori moderni, precum USB Type-C şi nu i se poate imputa decât că nu oferă supradoză de opţiuni poate. Ne-am învăţat cu luxul în această zonă, precum HTC U11 şi al său suport Apple AirPlay sau telefoanele cu emiţător infraroşu. Sony nu s-a complicat inutil şi a pariat pe reţeta clasică.

Asta înseamnă suport 4G LTE Categoria 6, port USB Type-C şi un Xperia XA1 Ultra care vine în variante single sau dual SIM. Dispune şi de GPS şi Glonass, WiFi dual bând, NFC, Miracast şi Bluetooth 4.2, plus Google Cast. Apelurile au volumul ridicat, sunetul clar şi semnalul a fost mereu bun. Anularea zgomotului de fond a fost perfectă şi microfonul a păstrat atributele atât de apreciate la filmare.

Speedtest Sony Xperia XA1 Ultra

În ce priveşte viteza conexiunilor, am realizat clasicele probe SpeedTest, ajungând la 98 Mbps download în 4G şi 30 Mbps upload. La testul WiFi am ajuns la 76 Mbps download şi 25 Mbps upload, deci suntem în grafic şi în limitele normale.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×