Sony Xperia XA: Conectivitate cu viteze rezonabile, apelurile puteau avea volum mai ridicat

861 ori
<b>Sony Xperia XA: Conectivitate cu viteze rezonabile, apelurile puteau avea volum mai ridicat</b>S-a ajuns ca în ziua de azi să folosim telefonul pentru orice numai apeluri nu, lucru care la o adică e chiar nociv când eşti la volan și citeşti mailuri. Xperia XA vine în variante single SIM sau dual SIM şi are avantajul că nu necesită vreo cheiţă..

S-a ajuns ca în ziua de azi să folosim telefonul pentru orice numai apeluri nu, lucru care la o adică e chiar nociv când eşti la volan și citeşti mailuri. Xperia XA vine în variante single SIM sau dual SIM şi are avantajul că nu necesită vreo cheiţă pentru a accesa slot-urile.

Totul se face trăgând de un capac care acoperă slot-urile nano SIM, o modalitate comodă de a le accesa. Sony Xperia XA vine cu suport LTE Categoria 4, WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.1, NFC, DLNA şi Miracast, dar şi USB OTG. Are şi funcţie de "Answering Machine" în dialer, iar apelurile în sine se aud destul de clar, dar volumul nu prea e ridicat. Nici microfonul nu a fost chiar perfect, persoana de la celălalt capăt al firului afirmând că se aude puţin fâşâit şi sunet metalic.

Speedtest Sony Xperia XA

Am realizat şi teste de viteză, iar în Speedtest am atins 74 Mbps la download via 4G şi 47 Mbps la upload. La testul WiFi am atins 65 Mbps la download şi 18 Mbps la upload. Toate aceste valori sunt în limitele normale, deşi parcă la WiFi la upload mă aşteptam la ceva mai mult.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×