Turul Magazinelor #162: pilula de monitorizare a somnului, aparat de fitness cu computer şi un glob LED cu levitaţie

1.683 ori
<b>Turul Magazinelor #162: pilula de monitorizare a somnului, aparat de fitness cu computer şi un glob LED cu levitaţie</b>După cărţi, aparate foto şi alte jucării, azi trecem la ce ne place nou mai mult: gadgeturi inedite. Avem un glob pământesc care levitează, o pilulă care monitorizează somnul şi un aparat de fitness care include şi un mini computer.

După cărţi, aparate foto şi alte jucării, azi trecem la ce ne place nou mai mult: gadgeturi inedite. Avem un glob pământesc care levitează, o pilulă care monitorizează somnul şi un aparat de fitness care include şi un mini computer. Lista e completată de un laptop accesibil şi un monitor de gaming LED cu timp de răspuns perfect şi preţ foarte bun.

1. C Shape Magnetic Levitation Floating Globe World Map with LED Light Decoration for Home Office  -  BLACK

Întotdeauna m-au fascinat obiectele şi gadgeturile care levitează, de aceea am şi considerat că merită inclus în acest Tur "bibeloul" acesta. Costă 19.88 dolari la GearBest.com şi propune un design futurist, pe bază de iluminare LED. Un câmp magnetic pe bază de curent electric îi va permite globului să plutească, datorită celor două polarităţi oferite pe capetele globului.

Unitatea de bază include un microprocesor şi componente de control electronice care fac acest gadget să leviteze. Iluminarea LED este colorată şi gadgetul are un aer business, fiind potrivit şi în biroul unui director BNR sa zicem. Atenţie, căci magneţii sunt puternici, deci e indicat să ferim terminalele electronice de ei.

2. Aparat fitness AB Dual trainer Kondition cu computer, Portocaliu

Aparat fitness AB Dual trainer Kondition cu computer, Portocaliu

Inamicul numărul 1 al mersului liniştit la plajă e burta, burtica de bere, alimentată de licoarea fermentata pe care o tot consumăm la meciuri. Pentru a scăpa de burtă ne ajută acest aparat de fitness, care costă 429 lei la eMAG.ro şi se remarcă prin faptul că include un mini computer. Aparatul permite să lucraţi multiple grupuri de muşchi, de la muşchii spatelui la braţe, şolduri, muşchii abdominali, picioarele sau fesele.

Suporta o greutate de până la 120 kg şi e unisex, putând fi folosit fără probleme de doamne sau domni.

3. Laptop Lenovo ThinkPad 11e (Procesor Intel® Celeron® N2940 (2M Cache, up to 2.25 GHz), 11.6", 4GB, 128GB SSD, Intel® HD Graphics, Wireless AC, Win10 Home 64)

Lenovo ThinkPad 11e

Începe în curând perioadă stresantă a tezelor şi examenelor şi nu strică un computer ca ajutor pentru elevi şi studenţi. Ne-am gândit la cei cu buget ceva mai limitat azi şi propunem un laptop Lenovo ThinkPad cu preţ accesibil, sub 1200 de lei. Îl găsiţi la evoMAG.ro, la pachet cu un set curăţare Serioux pentru ecrane LCD. De remarcat că vine cu Windows 10 Home 64 preinstalat şi are stocare SSD, ceea ce nu e puţin lucru.

Are şi 4 GB RAM, procesor Intel Celeron, ceea ar trebui să fie de ajuns pentru lucrul în Office şi web browsing.

4. SEN.SE SleepPeanut Monitorizare Somn

SEN.SE SleepPeanut Monitorizare Somn

Când te gândeşti la o "pilulă de somn", crezi că e vorba de o pastilă de dormit, un somnifer. Acest mic gadget reinventează ideea, sub forma unui foarte mic aparat pentru monitorizare a somnului. Costă 134 lei la Quickmobile.ro şi tocmai a intrat în stocul retailerului recent. Evident se conectează şi la o aplicaţie de pe smartphone şi permite monitorizarea eficientă a somnului.

Poate fi pus pe saltea, sub aşternut sau la nivelul umerilor. Pentru monitorizare urmăreşte mişcările şi temperatura corpului, dar şi ciclurile de somn. Cântăreşte doar 7.5 grame şi mare atenţie să nu îl înghită pisica sau cel mic

5. Monitor Gaming LED 27 BenQ RL2755HM Full HD 1ms

Monitor Gaming LED 27 BenQ RL2755HM Full HD 1ms

Pentru cei care au încredere în produsele refurbished (eu am), am găsit un monitor de gaming BenQ, care sună foarte bine. Mi-a atras privirea acel timp de răspuns de 1 ms, care ar trebui să vă ofere o experienţă de gaming fără pic de ghosting la mişcările bruşte şi acţiunile rapide. Este un monitor LED de 27 de inch, cu boxe integrate  de 2 W şi 2 porturi HDMI, plus conectivitate D-Sub, DVI-D şi audio out.

Are şi funcţii Smart Scaling şi Display Mode, dar şi simulează diagonale de 17, 19, 21.5 şi 22 de inch. Îl găsiţi la Cel.ro la 834 lei

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×