Xiaomi Mi 6 apare în noi fotografii live, apar şi specificaţii pentru Xiaomi Mi Max 2

1.340 ori
<b>Xiaomi Mi 6 apare în noi fotografii live, apar şi specificaţii pentru Xiaomi Mi Max 2</b>Are englezul sau americanul o vorbă "when it rains, it pours" (când plouă, vine potopul) şi cam asta se aplică în cazul companiilor care nu au nici o scăpare legată de produse noi cu lunile şi apoi dintr-o dată scapă tot. Azi reuşim atât să îl vedem pe Xi

Are englezul sau americanul o vorbă "when it rains, it pours" (când plouă, vine potopul) şi cam asta se aplică în cazul companiilor care nu au nici o scăpare legată de produse noi cu lunile şi apoi dintr-o dată scapă tot. Azi reuşim atât să îl vedem pe Xiaomi Mi 6 in imagini live, dar și o listă de dotări pentru Xiaomi Mi Max 2.

Xiaomi Mi 6

Viitorul flagship Xiaomi nu are o dată clară de lansare, dar ce e cert e că nu va veni la MWC 2017, unde Xiaomi nu participa oficial. Fotografiile apărute pe Weibo ne prezintă zona frontală a acestui handset, de pe care lipseşte logo-ul Mi cumva. Privim cu precauţie imaginile pentru că nu putem garanta că acesta e noul flagship, deşi vedem că rulează MIUI.

Xiaomi Mi 6

În plus designul nu prea se potriveşte cu precedentele scăpări. Ce ştim e că Mi 6 ar trebui să vină în 3 versiuni, printre care şi una cu corp din ceramică şi până la 6 GB RAM. Cea de bază va costa 290 de dolari şi va avea procesor Helio X30, iar a doua procesor Snapdragon 835, în vreme ce a treia va păstra procesorul Qualcomm, dar va primi şi ecran cu muchii curbate.

Între timp au apărut şi specificaţiile lui Xiaomi Mi Max 2 pe web, iar phablet-ul va veni cu un ecran de 6.44 inch Full HD, cu panou 2.5D şi procesor Snapdragon 660 octa core. Va aduce şi 4 GB RAM şi 64 GB stocare, dar va avea şi o  variantă cu 128 GB stocare şi 6 GB RAM. Terminalul are printre dotări scanner de amprente, emiţător infraroşu, MIUI 8, slot microSD şi o baterie de 5000 mAh. Se zvoneşte că va debuta prin mai.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×