Sony Xperia XA2 Ultra: Design mai rotunjit şi mult mai greu, solid decât predecesorul

1.278 ori
<b>Sony Xperia XA2 Ultra: Design mai rotunjit şi mult mai greu, solid decât predecesorul</b>Sony Xperia XA1 Ultra a fost un companion de nădejde pentru mine vara trecută, când l-am luat cu mine în vacanţă, iar Xperia XA2 Ultra îi calcă pe urmă, tot cu promisiunea unui companion de binging şi gaming. Phablet-ul prin definiţie, acest terminal cu..

Sony Xperia XA1 Ultra a fost un companion de nădejde pentru mine vara trecută, când l-am luat cu mine în vacanţă, iar Xperia XA2 Ultra îi calcă pe urmă, tot cu promisiunea unui companion de binging şi gaming. Phablet-ul prin definiţie, acest terminal cu ecran de 6 inch este clar mai rotunjit decât predecesorul.

Este o rotunjime care se simte în spate, faţă şi lateral, ca şi cum ai privi o minge de fotbal american. Remarcăm şi muchiile super înguste ale ecranului, cel puţin lateral, în vreme ce sus şi jos le avem destul de late cât să apucăm telefonul cum trebuie. Construcţia e solidă, aderenţa e bună, handsetul a reuşit să stea bine în mâna mea chiar dacă e aşa mare.

E fabricat din aluminiu (rama) şi policarbonat (spate), plus sticlă curbată (faţă). Este un terminal lat şi gros, care măsoară 9.5 mm în grosime şi cântăreşte un uriaş 221 de grame. Culmea e că nu l-am simţit să îmi tragă mâna aşa rău în jos. Trebuie spus că e cu 2 milimetri mai scurt decât Xperia XA1 Ultra şi cu 1 mm mai gros, dar şi cu 33 de grame mai greu. Este genial de folosit în landscape, mai degrabă decât în portret.

Confortul butoanelor nu e rău, poate doar în afară de cel de cameră, care e mititel rău. Rămânem cu confortul, doar dacă sunteţi dispuşi să suportaţi greutatea mare.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×