Turul Magazinelor #45: Xbox One la cel mai mic preţ de până acum, gadgeturi nostalgice şi căşti funky pentru Halloween în fiecare zi

1.618 ori
<b>Turul Magazinelor #45: Xbox One la cel mai mic preţ de până acum, gadgeturi nostalgice şi căşti funky pentru Halloween în fiecare zi</b>Am remarcat că unele magazine au pornit deja faimosul Black Friday, deşi teoretic mai avem cam o lună până vine sezonul reducerilor. Nu că asta ne-ar deranja, pentru că ne plac ofertele speciale, mai ales dacă arata aşa bine precum cea pentru Xbox One..

Am remarcat că unele magazine au pornit deja faimosul Black Friday, deşi teoretic mai avem cam o lună până vine sezonul reducerilor. Nu că asta ne-ar deranja, pentru că ne plac ofertele speciale, mai ales dacă arata aşa bine precum cea pentru Xbox One de mai jos. Consola a devenit super accesibilă şi am găsit şi o ofertă pentru un pickup care va stârni nostalgii, plus câteva gadgeturi mai copilăreşti.

1. Consola Xbox One 500 GB la cel mai mic preţ EVER

Până acum eram plăcut surprinşi sau şocaţi când pica preţul lui Xbox One undeva pe la 999 lei. Ei bine, azi avem un nou prag psihologic, pentru că faimoasa consola Microsoft costă doar 898 lei la Altex.ro. Achiziţia vine la fix pentru că azi debutează şi beta-ul Call of Duty Infinite Warfare pe Xbox, iar la final de lună avem şi lansare Titanfall 2 şi Battlefield 1, care vor arăta excelent pe acest device.

Trebuie să recunosc că era de aşteptat să vedem picaje de preţ de genul, în condiţiile apariţiei lui Xbox One S.

2. Pick-up Technaxx TX-43, redare de pe vinyl şi convertor digital LP direct pe Flash USB

Pick-up Technaxx TX-43

Până şi pick-up-urile s-au modernizat în ziua de azi, astfel că nu ne mai trebuie o maşinărie uriaşă pe care să o ţinem în pod şi de pe care să luăm praful o singură dată pe an. Acum putem folosi un pickup compact, aflat la reducere la evoMAG.ro, la suma de doar 199 lei. Pe mine mă interesează sincer mai mult funcţia "convertor digital LP direct pe flash USB".

Are şi adaptor pentru înregistrări cu 45 RPM şi un design destul de stilat la un asemenea preţ. Sunt sigur că mulţi dintre voi au acasă acele "discuri mari negre" şi vă întrebaţi ce să faceţi cu ele până azi. Ei bine, sunetul oferit de ele e genial pentru purişti, pentru că instrumentele şi înregistrarea originală se aud altfel decât pe CD sau MP3. E un sunet mai cald, mai personal.

3. Accesorii trăznite de la Quickmobile, ideale pentru cei mici

Casti Little Rockers Turtle (iFrogz)

Genul de accesorii pe care le-am găsit azi la Quickmobile merg la fix pentru copiii de şcoala generală şi poate şi pentru liceeni. În primul rând avem căştile trăznite iFrogz, de tip on ear, cu urechi de pisică, coama de leu, diadema de prinţesa sau unicorn. Ele costă în jur de 74 de lei şi sunt multicolore, iar dacă mă iau după imaginile promoţionale, sunt mai degrabă promovate pentru copiii sub 10 ani totuşi.

Am mai găsit şi un lacăt Bluetooth inteligent de interior, ideal pentru a fi pus la vestiar şi deblocabil cu ajutorul telefonului. Costă 349 lei, cântăreşte 310 grame şi are şi o iluminare albastră interesantă.

4. UGEE EX07 Digital Painting Graphic Tablet with P50S Drawing Pen

UGEE EX07 Digital Painting Graphic Tablet with P50S Drawing Pen

De obicei tot auzim de tablete cu 1024 nivele de presiune suportate pentru stylus, dar azi am găsit un device axat strict pe desen şi grafică şi care oferă 2048 nivele de presiune. Costă doar 61 de dolari şi nu e chiar la înălţimea unei tablete de desen Wacom, dar nici rău nu sună. Are acurateţe de 0.01 inch, rezoluţie de 5080LPI şi e compatibil cu PC-urile cu Windows sau cu modelele Mac.

Ideal pentru graficienii şi desenatorii amatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×