Sony Xperia XZ2: Conectivitate 4G LTE Categoria 18, e ce trebuie

1.045 ori
<b>Sony Xperia XZ2: Conectivitate 4G LTE Categoria 18, e ce trebuie</b>A trecut ceva vreme de când a dat rateu vreun apel telefonic pe smartphone, chit că această funcţie nu mai e atât de folosită pe cât era acum 10 ani. Sony Xperia XZ2 este un telefon dual SIM, cu două slot-uri nano SIM, suport 4G LTE Categoria 18 şi..

A trecut ceva vreme de când a dat rateu vreun apel telefonic pe smartphone, chit că această funcţie nu mai e atât de folosită pe cât era acum 10 ani. Sony Xperia XZ2 este un telefon dual SIM, cu două slot-uri nano SIM, suport 4G LTE Categoria 18 şi viteza de download (pe hârtie) de până la 1.2 Gbps.

Alte opţiuni de conectivitate sunt AGPS, Glonass, Beidou, Galileo, WiFi a/b/g/n/ac, Miracast, Bluetooth 5.0 şi DLNA. Există şi Google Cast, NFC şi un port USB Type-C în zona inferioară, versiunea 3.1. Apelurile au avut volum foarte ridicat, lucru de aşteptat pentru că deja difuzoarele performaseră. Claritatea a fost de flagship şi microfoanele şi-au făcut treaba.

Speedtest Sony Xperia XZ2

La Speedtest numai bine, cu viteza de 149 Mbps la descărcare 4G şi 65.7 Mbps la upload. La testul WiFi am ajuns la 369 Mbps la download şi 26.1 Mbps la upload, deci iarăşi scoruri excelente.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×