Real Racing 3 review: simulator cu upgrade-uri, damage și circuite variate, experiență ușor arcade (Video)

2.129 ori
<b>Real Racing 3 review: simulator cu upgrade-uri, damage și circuite variate, experiență ușor arcade (Video)</b>Pentru un simulator auto cu pretenții de la Electronic Arts, Real Racing 3 are un feeling destul de arcade atunci când îl joci prima oară. Titlul este disponibil gratuit în Google Play Store, iar noi l-am testat pe tableta Evolio Aria Mini (769 lei...

Pentru un simulator auto cu pretenții de la Electronic Arts, Real Racing 3 are un feeling destul de arcade atunci când îl joci prima oară. Titlul este disponibil gratuit în Google Play Store, iar noi l-am testat pe tableta Evolio Aria Mini (769 lei pe eMAG).

​

Rețineți că acest joc ocupa 1.7 GB spațiu de stocare și vine cu circuite licențiate oficial. Unele curse vor implica chiar grile de 22 de automobile și dacă tot le-am menționat, aflați că aveți la dispoziție 45 de automobile cu toate detaliile în acest titlu. Printre ele se număra modele de la Porsche, Lamborghini, Dodge și Bugatti. Toate vehiculele din acest joc pot suferi pagube atunci când vă ciocniți sau ieșiți în decor, astfel că va trebui să vă reparați mașina, cheltuind banii din joc.

Real Racing 3

Câștigați bani după fiecare cursă și veți primi și puncte va ajuta să creșteți în nivel. Nu mai puțin de 900 de curse vă așteaptă, inclusiv liniuțe, curse de eliminare, de anduranța, teste de viteză maximă și clasicele cupe cu peste 10 participanți. Grafica jocului arata foarte bine, datorită engine-ului MinTM 3 și avem parte și de reflexii dinamice, iar fiecare mașină are 600 de poligoane afișate.

Jocul aduce și un sistem revoluționar numit Time Shifted Multiplayer. Ideea este foarte simplă: practic pentru a juca jocul veți avea nevoie mereu de WiFi, deoarece veți concura numai cu adversari reali... doar că nu în timp real. Gamerii sunt înregistrați și apoi performanța lor este redată pentru voi atunci când jucați. Jocul primește de la noi nota 9 din 10 deoarece e destul de greu de progresezi în el, dar rămâne distractiv și are o grafică foarte bună. Păcat de faptul ca jocul se simte putin rigid si are un ușor feeling arcade... Puteți descărca Real Racing 3 de aici și discuta despre joc sau Evolio ARIA Mini pe forum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×