Tête-à-tête tehnologic: discutăm cum va arăta Allview X4 Soul Infinity şi ecranul său împreună cu Gadget.ro (Video)

1.392 ori
<b>Tête-à-tête tehnologic: discutăm cum va arăta Allview X4 Soul Infinity şi ecranul său împreună cu Gadget.ro (Video)</b>Am avut o ocazie unică săptămâna trecută şi anume cea de a ne manifesta impresiile despre cum ar putea arăta ecranul lui Allview X4 Soul Infinity. Am realizat aceste anticipaţii si analize în faţa camerei, într-o discuţie relaxată cu Emil Dragota de la..

Am avut o ocazie unică săptămâna trecută şi anume cea de a ne manifesta impresiile despre cum ar putea arăta ecranul lui Allview X4 Soul Infinity. Am realizat aceste anticipaţii ș analize în faţa camerei, într-o discuţie relaxată cu Emil Dragotă de la Gadget.ro. Telefonul va aduce un ecran cu muchii foarte subţiri şi până la debutul său îi anticipăm funcţiile și designul.

Am avut la dispoziţie un ansamblu al display-ului pentru a putea specula asupra sa şi ne-am gândit cam ce tehnologie încape într-o zonă superioară cu mărime de 6 mm. A fost o discuţie plăcută şi degajată şi ne-am adunat toate cunostiintele din domeniu, judecând viitorul telefon prin prisma zecilor, dacă nu sutelor de smartphone-uri testate de noi până acum.

Schiță Allview X4 Soul Infinity

Am avut acces la o schiţă în premieră a lui Allview X4 Soul Infinity şi am văzut şi un modul frontal de cameră de 8 megapixeli pentru acest terminal. În clip puteţi vedea care e diagonala celui mai inedit telefon Allview de pana acum şi care sunt dimensiunile sale totale. În schiţă există şi o comparaţie cu un format clasic de smartphone. Am discutat cu Emil despre care sunt avantajele unui ecran cu muchii foarte înguste, cu câteva idei foarte bune semnalate despre multitasking.

Modul camera frontala de 8 megapixeli Allview X4 Soul Infinity

Un episod plăcut şi pe care îl vom repeta cât de curând! Abia aşteptam să vedem şi cum arată produsul final.

Allview X4 Soul Infinity dezbătut de Alex și Emil într-o primă sesiune: Display-ul 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×