Allview X4 Soul Xtreme Unboxing: gigantul cu 3 ochi, unul uriaş pentru selfie (Video)

2.079 ori
<b>Allview X4 Soul Xtreme Unboxing: gigantul cu 3 ochi, unul uriaş pentru selfie (Video)</b>Allview X4 Soul Xtreme se poziţionează fix pe aceeaşi filieră ca şi recent testatul Sony Xperia XA1 Ultra, cea a phablet-ului uriaş cu super puteri selfie. Terminalul a fost anunţat pe 20 iunie, fiind cel mai proaspăt model Allview şi noi tocmai l-am..

Allview X4 Soul Xtreme se poziţionează fix pe aceeaşi filieră ca şi recent testatul Sony Xperia XA1 Ultra, cea a phablet-ului uriaş cu super puteri selfie. Terminalul a fost anunţat pe 20 iunie, fiind cel mai proaspăt model Allview şi noi tocmai l-am scos din cutie. Costă 1899 lei şi hai să vedem ce ne oferă.

Allview X4 Soul Xtreme, continutul cutiei

În primul rând este telefonul Allview cu cea mai generoasă camera frontală, cu rezoluţie de 20 MP aici. În cutia sa se află încărcătorul, manualul, cablul USB, cablul OTG, husa, ac SIM, folia pentru ecran şi căştile. Terminalul vine cu un spate curbat şi corp metalic şi are o talie de 9.1 mm. Greutatea este destul de impresionantă, 226.9 grame, peste medie chiar şi pentru un phablet.

Allview X4 Soul Xtreme scos din cutie

În față găsim un ecran Full HD de 6 inch, cu panou IPS LCD şi sticlă curbată 2.5D, iar la interior avem o premieră: procesorul MediaTek Helio P25. E prima oară când interacţionăm cu acest chipset, de aici premiera. Mai primim şi 4 GB RAM, 64 GB stocare şi slot microSD. În spate se află o cameră duală, cu senzor de 13 MP + unul de 5 MP şi avem blitz LED atât pentru camera principală, cât şi cea selfie de 20 MP.

Acest phablet oferă conectivitate infraroşu şi are o aplicaţie dedicată pentru a controla set top box-uri, televizoare şi aparate de aer condiţionat. Nu sună rău nici bateria Li-Po de 4550 mAh şi lista se încheie cu un port microUSB 2.0 şi suport pentru LTE Categoria 6. Revenim cu review cât de curând, mai ales că suntem curioşi să testăm potenţialul celor 3 camere.

Allview X4 Soul Xtreme, prețuri actualizate:

Allview X4 Soul Xtreme Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×