Top 10 smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo.ro în luna iunie 2017!

3.988 ori
<b>Top 10 smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo.ro în luna iunie 2017!</b>Încă o lună a luat sfârșit și asta înseamnă că este momentul să aruncăm o privire asupra celor mai populare 10 smartphone-uri high-end de pe Mobilissimo.ro în iunie. Avem printre nominalizați și câteva noutăți apărute de mai puțin de o săptămână

Luna iunie nu ne-a adus doar temperaturi impresionante, ci și câteva noi smartphone-uri pe piață - modele care suprind fie prin design-ul spectaculos, fie prin hardware-ul impresionant. Aceste modele nu au trecut neobservate de către cititorii Mobilissimo și astăzi aflați care au fost 10 cele mai populare terminale high-end de pe site în această perioadă de 30 zile, produse listate pe baza unui algoritm ce include căutări, accesări, comparaţii şi frecvenţa apariţiei pe site-ul nostru. Să le vedem!

10. Apple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus

Ne apropiem curând de 1 an de la debutul lui iPhone 7 Plus, telefon care încă se ține foarte bine și care iată intră în clasamentul nostru din luna iunie. Motivele pentru care telefonul este puternic apreciat de către public nu sunt greu de înțeles, printre acestea numărându-se bineînțeles hardware-ul și performanța de top. Din păcate, prețul rămâne în continuare unul de care cu greu ne putem atinge, mai ales dacă sperăm la varianta de top cu 256 GB stocare.

(Cel mai bun preț actual - 3.749 lei!)

9. Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium

Dacă nu mă înșel, aceasta este prima apariție a lui Sony Xperia XZ Premium în topul nostru 10 al celor mai populare smartphone-uri high-end și probabil că debutul comercial recent a contribuit la acest lucru. Telefonul este disponibil în oferta unor retaileri la precomandă, sau direct din stocul celor de la Orange și principalele atracții sunt reprezentate aici de către display-ul 4K și de camera ce poate filma HD la un incredibil frame-rate de 960fps. 

(Cel mai bun preț actual - 2.960 lei)

8. LG G6

LG G6

Cu toate că a fost prezentat înaintea lui Samsung Galaxy S8, parcă LG G6 nu a făcut atâta vâlvă printre utilizatori - lucru ce a contribuit la scăderea rapidă a prețului. Acest detaliu nu poate decât să ne bucure și pentru cei care nu pun atât de mult accentul pe un hardware de ultimă oră, telefonul reprezintă o alegere bună de făcut. Ne-am putea aștepta la un boost de vânzări în perioada următoare și asta pentru că sud-coreenii au prezentat de curând și o variantă cu 128 GB de stocare flash. PS: LG G6 a sosit și la noi în teste! 

(Cel mai bun preț actual - 2.074 lei)

7. Huawei P10

Huawei P10

O mega campanie de promovare și prețul cu mult mai atractiv decât al celorlalte flagship-uri de pe piață l-au transformat pe Huawei P10 într-un adevărat hit. În continuare filiala română desfășoară diferite activități axate pe fotografiere unde Huawei P10 este vedeta, smartphone echipat cu cameră duală certificată Leica. Prețul a rămas la o sumă apropiată de cea de lansare, dar până la final de an vom vedea și aici ceva schimbări. 

(Cel mai bun preț actual - 2.499 lei)

6. Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi 6

Titlul de flagship killer îi revine anul acesta lui Xiaomi Mi 6, telefon ce a fost vândut de curând chiar la suma de 1.550 lei de către un retailer chinez cu transport gratuit, ceea ce este fantastic. Avem la interior cel mai performant procesor Qualcomm, 6 GB RAM și pe deasupra și o cameră duală. Poate că design-ul nu este atât de deosebit precum cel oferit de Galaxy S8, dar raportul preț-specificații câștigă aici detașat! 

(Cel mai bun preț actual - 2.499 lei)

5. Essential Phone 

Essential Phone

Unul dintre telefoanele pe care nu vom pune mâna prea curând, sau poate deloc, este și Essential Phone. Acest handset este creația lui Andy Rubin și ni se propune un design futurist - unul prin care se încearcă oferirea unui ecran cât mai mare integrat pe un corp compact. La ora actuală este telefonul cu cel mai mare raport screen-to-body de 84.9% și prețul de 699 euro nu este deloc rău. Numai să ajungă și la noi.. 

4. Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8+

Cel mai generos phablet din portofoliu Samsung actual, Galaxy S8+ se bucură de aprecierea publicului larg și după cum am aflat de curând, vânzările merg foarte bine. S-a lansat chiar și o nouă variantă de culoare Pink Rose și am văzut inclusiv pe plan local câteva scăderi de preț prin care devine și mai atractiv pentru o eventuală achiziție. Samsung va încerca din toate puterile să promoveze agresiv telefonul în următoarele luni, înainte de sosirea lui Note 8. 

(Cel mai bun preț actual - 3.699 lei)

3. HTC U11 

HTC U11

Smartphone-ul ce a inaugurat o nouă metodă de interacțiune este HTC U11, telefon care a sosit de curând și pe masa noastră de teste. Avem un hardware de top, un design arătos și o cameră ce a primit un scor de 90 puncte de la DxOmark, clasându-se astfel pe prima poziție. Poate că aceasta este rețeta succesului pentru taiwanezi și suntem curioși cum va arăta viitorul terminal al companiei. 

(Cel mai bun preț actual - 3.180 lei)

2. Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Din top nu putea lipsi nici Samsung Galaxy S8, smartphone care în ciuda prețului nu tocmai accesibil reușește să fie pentru unii utilizatori alegerea numărul 1. Și această variantă ar putea primi noi culori în următoarele luni, modalitate prin care sud-coreenii vor încerca să păstreze interesul publicului la cote înalte. Poate vedem și noi ediții limitate precum cea Pirații din Caraibe, cine știe! 

(Cel mai bun preț actual 3.299 lei)

1. OnePlus 5

OnePlus 5

În mod nu tocmai surprinzător, smartphone-ul care a stat pe buzele tuturor în această lună iunie este chiar OnePlus 5, primul terminal al asiaticilor ce vine echipat cu o cameră duală. Avem un look asemănător lui iPhone 7 Plus, un pachet hardware impresionant ce include și 8 GB memorie RAM și din păcate un preț ce se apropie de zona premium. Nu îl mai putem numi flagship killer și se pare că există și voci care susțin faptul că acest modul foto dual nu este tocmai spectaculos. Ne întrebăm ce s-a întâmplat cu parteneriatul cu DxOmark despre care OnePlus tot vorbea. Să fi căzut afacerea? Apropo, nici urmă de vreo listare a telefonului pe site-ul experților în fotografie..

(Cel mai bun preț actual - 499 eur)

Cât despre celelalte telefoane care nu au prins topul 10 din această lună, ele sunt următoarele: Apple iPhone 7, Huawei Honor 9, LeEco Le Max 2, Huawei P10 Plus și Oppo R11. În iulie așteptăm ceva modificări ale clasamentului, o lună în care ar putea debuta și noua serie ZenFone 4 a celor de la Asus. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×