Top 10 smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo.ro în luna iulie 2017!

2.837 ori
<b>Top 10 smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo.ro în luna iulie 2017!</b>Am trecut de jumătatea anului și este vremea să aruncăm o privire asupra celor mai populare smartphone-uri high-end din luna iunie, perioadă de 30 zile în care clasamentul nostru a suferit ceva modificări la nivel de poziționare a celor mai dorite

Iată-ne ajunși în cea de-a doua parte a acestui an, perioadă în care ne pregătim de IFA și de debutul unor noi terminal cu dotări de top din partea Samsung, LG dar și Apple. Astăzi vă dezvăluim cum s-a prezentat topul 10 al celor mai populare smartphone-uri high-end de pe Mobilissimo.ro în luna iulie, clasament realizat pe baza unui algoritm ce include căutări, accesări, comparații și frecvența apariției pe site-ul nostru. Să le vedem!

10. Essential Phone

Essential Phone

Încet încet se pare că nivelul de interes din jurul lui Essential Phone începe să scadă și asta pentru că deși a trecut timp bun de la anunțul oficial, produsul de față încă nu este disponibil la vânzare. Se vehiculează un debut în august și pentru început doar americanii vor avea posibilitatea de a-l achiziționa. Prețul este de 699 dolari și ca elemente cheie avem aici design-ul edge-to-edge și camera duală din spate ce sună foarte promițătoare.

(Cel mai bun preț actual - 699 dolari)

9. Sony Xperia XZ Premium 

Sony Xperia XZ Premium

Se pare că japonezul Xperia XZ Premium își rezervă și în această lună clasarea pe locul 9, un telefon care de curând a ajuns și pe masa noastră de teste și care se pregătește pentru o serie riguroasă de teste. Acesta impresionează printr-un display 4K și o veste bună este aceea că peste doar două zile unii operatori vor începe și livrările sale către acei clienți ce au plasat o precomandă în avans. 

(Cel mai bun preț actual - 2.963 lei)

8.  Huawei P10

Huawei P10

Acei consumatori ce vor să meargă pe rețeta unui smartphone clasic cu performanțe bune și cameră foto de calitate aleg Huawei P10, un telefon ce este disponibil la sume chiar atractive în raport cu cele practicate pentru alte flagship-uri rivale. Și cei care vor să iasă în evidență cu o culoare spectaculoasă pot opta pentru acest handset, mai precis pentru nuanța Greenery ce se vinde și la noi pe plan local.

(Cel mai bun preț actual - 2.399 lei)

7. LG G6

LG G6

Prețul lui LG G6 este într-o continuă scădere și nu ar fi exclus ca până la final de an să îl vedem listat de către magazinele online la sume de 1.700 - 1.800 lei. Cel mai probabil acest lucru are de-a face cu vânzările slabe pe care sud-coreenii le-au înregistrat, fanii fiind dezamăgiți de implementarea unui procesor de an 2016 la bord. De Crăciun, LG G6 s-ar putea dovedi a fi produsul best-buy din categoria smartphone!

(Cel mai bun preț actual - 2.183 lei)

6. iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus

Printre phablet-urile de anul trecut ce încă se mai bucură de aprecierea publicului se numără și iPhone 7 Plus. Acesta oferă în continuare o performanță de top și camera sa duală promite capturi spectaculoase inclusiv la nivel de filmare 4K. Se așteaptă sosirea lui iOS 11 ce va aduce un refresh serios pentru acest handset de 5.5 inch. 

(Cel mai bun preț actual - 3.599 lei)

5. Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi 6

După cum am mai menționat și în rânduri anterioare, titlul de flagship killer pentru anul 2017 îi revine lui Xiaomi Mi 6 care este vândut la un preț incredibil de bun pe piața din China și asta în situația în care aduce cel mai potent chipset Qualcomm, un design arătos și o cameră duală totodată. Cei mai pretențioși încă mai așteaptă debutul acelei variante ceramice pe argintiu care ar fi amânată datorită unor probleme de producție.

(Cel mai bun preț actual - 2.499 lei)

4. Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8+

Printre cele 10 terminale din topul de astăzi își face apariția și phablet-ul Samsung Galaxy S8+, acesta fiind aparent smartphone-ul care a înregistrat cele mai multe vânzări din duo-ul S8 / S8+. Se ține bine și în pragul sosirii lui Note 8 și ar trebui să primească la rândul său ceva discount-uri pe la retaileri în perioada următoare. Diferența de preț în raport cu versiunea standard este de aproximativ 400 lei și primiți un extra la capitolul diagonală!

(Cel mai bun preț actual - 3.599 lei)

3. OnePlus 5

OnePlus 5

În ciuda problemelor sale ce continuă să apară, iată că flagship-ul OnePlus 5 nu renunță prea ușor la podium. Cade cu două poziții în raport cu topul din luna iunie dar rămâne printre smartphone-urile favorite ale publicului. Nu ar fi deloc greșit ca cei de la OnePlus să vină cu o reducere de preț în viitor, asta ținând cont de faptul că produsul de față este departe de a fi perfect. De asemenea nu este exclus ca în toamnă să vedem un soi de OnePlus 5T.

(Cel mai bun preț actual - 499 eur)

2. HTC U11

HTC U11

Se pare că cititorii Mobilissimo sunt atrași și de lucrurile noi, HTC U11 fiind un astfel de exemplu. Știți deja că telefonul aduce o nouă metodă de interacțiune pe bază unor gesturi de strângere și că este cel mai bine echipat smartphone al taiwanezilor în aceste momente. Design-ul impresionează la rândul său și până și celebrul youtuber MKBHD s-a declarat cucerit de nuanța Solar RED.

(Cel mai bun preț actual - 3.199 lei)

1. Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Și titlul de luna asta merge la Samsung Galaxy S8, un smartphone al cărui preț a început să cunoască câteva mici scăderi în oferta retailerilor de la noi. Nu este deloc uimitoare plasarea sa pe această poziție, fiind cel mai bine echilibrat și arătos flagship al momentului de față. A primit și o nouă culoare de curând, iar asistentul virtual Bixby poate fi într-un final utilizat (doar în limba engleză). Cel mai bun preț actual este de 3.199 lei.

Cât despre celelalte smartphone-uri care merită mențiuni, acestea sunt Samsung Galaxy S7, Meizu Pro 7, iPhone 7, Samsung Galaxy Note Fan Edition și Motorola Moto Z2 Force. Pentru august așteptăm modificări semnificative și cu siguranță intrarea lui Galaxy Note 8 pe lista celor mai populare 10 smartphone-uri. Avem și lansări pregătite de Sharp și rămâne de văzut ce alte surprize ne vor mai fi prezentate. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×